Hoppa till huvudinnehållet

Erbjudanden

 • Skuleberget Naturscen. Bild.

  Magisk musiksommar, Naturscen Skuleberget 2024

  Boka en magisk musiksommar 2024! I stolt samarbete med Naturscen Skuleberget kan du nu boka din sommarupplevelse med kända artister i en unik miljö och en härlig hotellupplevelse på vårt anrika hotell. Få en fantastisk sommar och skapa många kära minnen.

  Boka paket Från 1976 kr
 • En familj på tre som ler mot kameran. Bild.

  School’s Out – Familjepaket i Örnsköldsvik

  Skolan är slut. Det är lov. Det är tid för familjemys och vad passar väl bättre än att bo på hotell och bara rå om varandra? Övernattning, godispåse till barnen, matsäck till utflykt, badrock och tofflor ingår.

  Boka paket Pris från 1460 kr
 • Golfpaket Veckefjärden

  Välkommen att spela golf i Örnsköldsvik och ”Foppaland”. Bo på First Hotel Statt och spela golf mitt i vackra Höga Kusten i sommar. Tillsammans med  Veckefjärdens Golfklubb erbjuder vi dig ett paket som innehåller logi och greenfee.

  Boka paket Från 1633 kr för enkelrum
 • Relaxing. Bild.

  Spapaket Paradiset Örnsköldsvik

  Välkommen till Örnsköldsvik för en avslappnande helg med spa, upplevelsebad och motionssim. Övernattning, frukost, fri WiFi, Paradisets badrock och aufguss-sittningar ingår.

  Boka paket Pris från 1470 kr
 • Pool. Bild.

  Spapaket Paradiset Örnsköldsvik med middag

  Välkommen till Örnsköldsvik för en avslappnande helg med spa, upplevelsebad och motionssim. Övernattning, trerätters middag på hotellet, frukost, fri WiFi, Paradisets badrock och aufguss-sittningar ingår.

  Boka paket Pris från 1760 kr
 • Valentine's Day

  Romantisk Weekend i Örnsköldsvik

  Låt kärleken blomstra med en romantisk lovecation på First Hotel Statt i Örnsköldsvik. Vid ankomst väntar en charkbricka och en flaska mousserande vin på rummet. På kvällen njuter ni en välkomponerad trerätters middag i vår restaurang. Efter en god natts sömn kan ni unna er en härlig sovmorgon och njuta av frukost på rummet eller frukostbuffé i vår matsal.

  Boka paket Pris från 2550:- för två personer per natt
 • Badpaket

  Välkommen till First Hotel Statt i Örnsköldsvik. Förgyll dagen för dig och din familj med en övernattning på hotell och ett besök till äventyrsbadet Paradiset.

  Boka paket Från 1799 kr per natt för 2 vuxna och 2 barn per natt