Hoppa till huvudinnehållet

Fredrikshamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Fredrikshamn - bo centralt och upplev norra Danmark

 • Fredrikshamn på Nordjylland i norra Danmark bjuder på spännande möjligheter hela året om. Här kan du exempelvis besöka Danmarks enda palmstrand och njuta av ett pulserande stadsliv med shopping och mysiga matställen. Staden har också ett rikt kulturliv med många museer, gallerier, kyrkor och historiska byggnader. Förutom Plamestranden är Bangsbo Fort Bunkermuseum och Botaniska Trädgården populära sevärdheter. Fredrikshamn är också en bra utgångspunkt för dig som vill utforska mer av norra Danmark. Inom en timme med bil når du exempelvis Aalborg Zoo, Fårup Sommarland och vackra Skagen.

  Bo på Hotel Frederikshavn – First Partner i centrala Fredrikshamn så har du nära till både Läsöfärjan och färjeterminalen för Stena Line och DFDS. Hotellet har både enkel-, dubbel- och familjerum och erbjuder gratis parkering i mån av plats för sina hotellgäster.

Våra hotell i Fredrikshamn

 • Kök Penthouse. Bild.
  Tordenskjoldsgade 15b , 9900 Fredrikshamn
  Boka rum
  Hotel Frederikshavn – First Partner ligger centralt i Fredrikshamn, ett par minuter från gågatan och hamnen. Till Læsøfärjan och färjeterminalen för Stena Line och DFDS tar det bara tio minuter att gå. Hotellet har 55 nyrenoverade och trevliga rum samt egen parkeringsplats.

  Fredrikshamn bjuder på en lång rad möjligheter oavsett årstid. Du kan exempelvis besöka Danmarks enda palmstrand, njuta av ett pulserande stadsliv med shopping och mysiga matställen. Staden har också ett rikt kulturliv med...