Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Stadt

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 696,0 SEK

Rum 1

Lägg till rum

First Hotel Stadt

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 696 SEK

Centralt med havsutsikt

First Hotel Stadt är ett bekvämt hotell centralt i Härnösand. Staden erbjuder ett stort utbud av utomhusaktiviteter såväl sommar som vinter med fina möjligheter till skidåkning, klättring, skridskoåkning, paddling och mycket mer. När ni besöker vår frukostmatsal och Restaurang Stadt får ni en fantastisk utsikt över hamninloppet.
Välkommen till First Hotel Stadt i Härnösand.

Läs full beskrivning
 • 0 m till centrum

 • 15,4 km till Härnösand golfklubb

Faciliteter

 • konferensrum

  Konferens & möten

  First Hotel Stadts ljusa och luftiga konferenslokaler ligger på översta våningen med en magnifik utsikt över hamninloppet. Hos oss står den personliga servicen i centrum och våra konferenslokaler är utrustad med den senaste tekniken.

  Under konferensen äter ni hotells restaurang och vi skräddarsyr menyn efter era önskemål och behov.

  Förmiddags- och eftermiddagsfika intar ni i fikarummet i anslutning till konferensrummen.

  Separata soffgrupper finns att tillgå för de som önskar kunna prata och slappna av under konferensens gång. Självklart har ni fritillgång till internet under er konferens hos oss.

 • restaurang

  Restaurang

  Varmt välkommen till Restaurang Stadt, Härnösandsbornas nya vardagsrum.

  Här kan man slinka in och ta en bit mat eller bara ett glas vin i avslappnad miljö.

Erbjudanden

 • Middagspaket restaurang Stadt

  Välkommen till oss i vackra Härnösand och njut en stressfri och smakfull kväll. I erbjudandet ingår 3-rätters middag i vår restaurang samt boende och frukost hos oss på First Hotel Stadt.

  Boka paket
 • Golfpaket 1 natt i Härnösand

  Bo hos oss här på First Hotel Stadt som ligger i centrala Härnösand. Med vårt Golfpaket kan entusiaster njuta av Härnösands golfbana som ligger på den vackra Vägnön - ca 15 minuters bilfärd från hotellet.

  Boka paket
 • Kärlekspaket Härnösand

  Boka vårt fantastiska First Love paket och passa på att komma bort ifrån vardagen tillsammans. Njut av romantisk middag och spendera en helg på First Hotel Stadt Härnösand.

  Boka paket
 • Bröllopspaket Härnösand

  När två blir en är First Hotel Stadt Härnösand där för er. Tillbringa er bröllopsnatt hos oss, och låt oss se till att detta blir den bästa dagen i ert liv.

  Boka paket
 • Technichuspaket

  Lek, lär och upplev på Technichus Science Center. I paketet ingår förutom boende och en fantastik frukostbuffé även entrébiljetter för hela familjen till Technichus.

  Boka paket
tradeDoubler