Hoppa till huvudinnehållet

Kristianstad

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Kristianstad nära Naturum Vattenriket

Någon har kallat Kristianstad för Sveriges mest danska stad. I staden, som uppfördes som en fästning av den danske kungen Christian IV år 1614 finns mysiga smågator med bra shopping och trevliga restauranger att besöka. First Hotels har ett hotell i Kristianstad, First Hotel Christian IV. Hotellet ligger centralt vid natursköna Tivoliparken med närhet till Regionmuseet Kristianstad och populära biosfärområdet Kristianstad Vattenrike med Naturum Vattenriket. Här erbjudes både guidade visningar och kafé med lokalproducerad och ekologisk mat.

Tips på andra utflyktsmål från Kristianstad är Åhus som är en av Sveriges bäst bevarade medeltida städer och Tyskarpsgrottan där man bröt kalksten en gång tiden. Kvar i grottan finns sagolika underjordiska gångar med magiska pelarsalar att upptäcka. Både Åhus och Tyskarspgrottan ligger inom en halvtimmes bilfärd från First Hotel i Kristianstad.

Våra hotell i Kristianstad

  • fasad
    V Boulevarden 15, 291 31 Kristianstad
    Boka nu!
    First Hotel Christian IV är ett centralt hotell i Kristianstad. Hotellet ligger endast 100 meter från tåg- och busstationen och erbjuder 86 magnifika rum och sviter med hög komfort. Förr i tiden inhyste denna karakteristiska sekelskiftesbyggnad en Sparbank.

    Nu för tiden välkomnar vi på First Hotel Christian IV gäster att bo i rymliga rum med individuell karaktär, mötes- och konferensmöjligheter för upp till 30 personer och en ståtlig lobby. Vi erbjuder även, i mån av plats, fri parkering på egna parkeringsplatser.

tradeDoubler