Hoppa till huvudinnehållet

Kristianstad

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Kristianstad nära Naturum Vattenriket

  • Någon har kallat Kristianstad för Sveriges mest danska stad. I staden, som uppfördes som en fästning av den danske kungen Christian IV år 1614 finns mysiga smågator med bra shopping och trevliga restauranger att besöka. First Hotels har ett hotell i Kristianstad, First Hotel Christian IV. Hotellet ligger centralt vid natursköna Tivoliparken med närhet till Regionmuseet Kristianstad och populära biosfärområdet Kristianstad Vattenrike med Naturum Vattenriket. Här erbjudes både guidade visningar och kafé med lokalproducerad och ekologisk mat.

    Tips på andra utflyktsmål från Kristianstad är Åhus som är en av Sveriges bäst bevarade medeltida städer och Tyskarpsgrottan där man bröt kalksten en gång tiden. Kvar i grottan finns sagolika underjordiska gångar med magiska pelarsalar att upptäcka. Både Åhus och Tyskarspgrottan ligger inom en halvtimmes bilfärd från First Hotel i Kristianstad.

Våra hotell i Kristianstad

  • V Boulevarden 15, 291 31 Kristianstad
    Boka rum
    First Hotel Christian IV ligger centralt i Kristianstad, 100 meter från centralstationen och busstationen. I hotellets närområde hittar du Tivoliparken och Biosfärområde Kristianstads Vattenrike, shopping och restauranger. Åhus med sina härliga stränder och fantastiska natur tar du dig till på 30 minuter.

    Byggnaden som inhyser First Hotel Christian IV var tidigare en bank som nu har byggts om till hotell med 86 bekväma rum. När du vaknar på morgonen är du välkommen ned i hotellets fina...