Hoppa till huvudinnehållet

Norrköping

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Norrköping centrum

 • Ska du besöka Kolmården Djurpark med familjen och letar efter hotell i Norrköping med Kolmårdenpaket passar First Hotel i Norrköping perfekt. First Hotel Central erbjuder flera Kolmårdenpaket och har familjevänliga flerbäddsrum. Hotellet ligger i centrum i stadsdelen Gamla Staden, ca 10 minuters promenad från Norrköping Centralstation.

  Från First Hotel Central är det kort väg till spännande sevärdheter och attraktioner som Industrilandskapet, Visualiseringscentrum C, Norrköpings Konstmuseum och Arbetets Museum. Och ska du på konsert eller konferens når du enkelt Louis De Geers Konsert & Kongress med en rask promenad.

  Bor du på vårt hotell i Norrköping har du gratis tillgång till relax och bastu. Utmärkt som härlig avslappning efter en dag med shopping på stan, eller som uppvärmning inför kvällen med restaurang, nöjen och barhäng. På hotellet finns även pool på takterrassen med utsikt över city och Motala Ström.

Våra hotell i Norrköping

 • Nya Rådstugugatan 16, 60 242 Norrköping
  Boka rum
  First Hotel Central är ett centralt hotell i Norrköping. First Hotel Central erbjuder 77 moderna och komfortabla rum inklusive sex sviter, restaurang och konferensfaciliteter. I relaxavdelningen finns bastu och ett soldäck på taket med enastående utsikt över Norrköping.

  Receptionen är öppen varje dag till 01:00. Givetvis löser vi senare ankomster också. Ge gärna besked i god tid innan.

  I våra rum ingår gratis bokning av vår relaxavdelning. Relaxen och bastu är öppen måndag - lördag mellan...