Hoppa till huvudinnehållet

Halmstad

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Halmstad och saker att göra

First Hotels har ett hotell i Halmstad, First Hotel Mårtenson. Hotellet ligger vid Norre Port i centrala Halmstad, har fina konferensmöjligheter och erbjuder parkering till reducerat pris. Av hotellets 103 rum har flera utsikt över ån Nissan.

Halmstad, staden där både Gyllene Tider och Roxette har sitt ursprung, är en riktig sommarstad med den härliga sandstranden Tylösand som populär samlingspunkt. Och med inte mindre än sex 18-håls golfbanor kallar sig Halmstad för Sveriges Golfhuvudstad. Men staden bjuder på kul saker att göra året om, och för den som vill stanna en natt eller två på hotell är First Hotel i Halmstad ett bra alternativ.

Härifrån är det nära till de flesta sevärdheter så som museer, konstvandringar, den unika Pablo Picasso statyn Kvinnohuvud och naturnära upplevelser som Hallandsgården, Galgberget och Prins Bertils stig. Från hotellet är det även nära till både shopping, restauranger och nöjen.

Våra hotell i Halmstad

  • standard dubbelrum
    Storgatan 52, 302 43 Halmstad
    Boka nu!
    First Hotel Mårtenson är ett centralt hotell i hjärtat av Halmstad. Hotellet har 103 bekväma och charmiga rum, många med härlig utsikt över ån Nissan som rinner genom staden. Alla våra Superior och Deluxe rum är renoverade. Hotellets största konferenslokal rymmer upp till 150 personer, och vår populära frukostbuffé serveras i den luftiga och ljusa matsalen Vinterträdgården. På First Hotel Mårtenson erbjuder vi även parkering till ett reducerat pris i parkeringsgarage i centrala Halmstad. Biljetter köps på hotellet.

tradeDoubler