Hoppa till huvudinnehållet

Halmstad

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell nära Halmstad centrum

 • Vi erbjuder ett hotell i Halmstad. Vårt partnerhotell Hotel Amadeus by First ligger med gångavstånd till Halmstad centrum, har 65 fräscha rum och en relaxavdelning med både ång- och torrbastu.

  Halmstad, staden där både Gyllene Tider och Roxette har sitt ursprung, är en populär sommarstad med den härliga sandstranden Tylösand som självklar samlingspunkt. Genom centrum flyter den vackra ån Nissan och här hittar man så klart både shopping, restauranger, kaféer och nöjen. Och för dig som spelar golf erbjuder Sveriges Golfhuvudstad inte mindre än 153 hål fördelat på åtta olika golfbanor i området.

  Men staden bjuder självklart på attraktioner och kul saker att göra året om, och för den som vill stanna en natt eller två på hotell är Hotel Amadeus by First i Halmstad ett bra alternativ. Härifrån är det nära till de flesta sevärdheter så som museer, konstvandringar, Norre Port, den unika Pablo Picasso statyn Kvinnohuvud och naturnära upplevelser som Hallandsgården, Galgberget och Prins Bertils stig.

Våra hotell i Halmstad

 • Familjerum. Bild.
  Hvitfeldtsgatan 20, 302 96 Halmstad
  Boka rum
  Hotel Amadeus by First är ett charmigt och familjärt hotell i Halmstad med kort promenadavstånd till centrum. Du bor bekvämt i något av hotellets 65 fräscha rum och har gratis tillgång till relaxavdelning med både ång- och torrbastu. I hotellets konferensavdelning tar vi emot upptill 40 gäster i biosittning.

  Halmstad är en riktig sommarfavorit för turister med de populära stränderna Tylösand och Frösakull som självklara besöksmål. Inom gångavstånd hittar du Halmstad teater, stadsporten Norre...