Hoppa till huvudinnehållet

Halmstad

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Halmstad och saker att göra

First Hotels har ett hotell i Halmstad, First Hotel Mårtenson. Hotellet ligger vid Norre Port i centrala Halmstad, har fina konferensmöjligheter och erbjuder parkering till reducerat pris. Av hotellets 103 rum har flera utsikt över ån Nissan.

Halmstad, staden där både Gyllene Tider och Roxette har sitt ursprung, är en riktig sommarstad med den härliga sandstranden Tylösand som populär samlingspunkt. Och med inte mindre än sex 18-håls golfbanor kallar sig Halmstad för Sveriges Golfhuvudstad. Men staden bjuder på kul saker att göra året om, och för den som vill stanna en natt eller två på hotell är First Hotel i Halmstad ett bra alternativ.

Härifrån är det nära till de flesta sevärdheter så som museer, konstvandringar, den unika Pablo Picasso statyn Kvinnohuvud och naturnära upplevelser som Hallandsgården, Galgberget och Prins Bertils stig. Från hotellet är det även nära till både shopping, restauranger och nöjen.

Våra hotell i Halmstad

  • standard dubbelrum
    Storgatan 52, 302 43 Halmstad
    Boka nu!
    First Hotel Mårtenson är centralt beläget i hjärtat av Halmstad. Dessutom ligger det endast åtta kilometer väster om Tylösand, som är en av Sveriges mest kända stränder. I närheten av hotellet ligger naturreservatet Möllegård, som erbjuder många olika aktiviteter. Halmstad är också ett golfparadis med sju banor med totalt 138 hål. Hotellet erbjuder 103 bekväma och trevliga rum. Alla Superior-och Deluxe-rum erbjuder en högre komfort och ett flertal av dessa rum har vacker utsikt över Nissan....