Hoppa till huvudinnehållet

Lillehammer

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i centrum av Lillehammer

 • Lillehammer är en ganska liten stad i inlandet, men ett mycket populärt resmål. Staden erbjuder det mesta och är särskilt lämplig för den som gillar sport, kultur eller naturupplevelser. First Hotel har ett hotell i Lillehammer centrum intill järnvägen, och det ligger nära både gågatan och flera populära attraktioner.

  I och kring Lillehammer centrum finns flera aktiviteter och attraktioner.
  Vårt hotell i centrala Lillehammer är idealiskt för nästan allt, oavsett om du vill göra en familjeresa till Hunderfossen, Lilleputthammer och museer som Maihaugen, eller om du är på affärsresa/semesterresa. Vårt hotell i Lillehammer centrum passar också perfekt för dig som vill ha övernattning i samband med skidåkning, eftersom kollektivtrafik finns på ett mycket nära avstånd.

  First Hotel Breiseth erbjuder bland annat övernattning med gratis frukost och parkering, men hotellet ligger bara 100 meter från tågstationen och bussterminalen om du hellre vill resa kollektivt.

Våra hotell i Lillehammer

 • Jernbanegaten 1-5, 2609 Lillehammer
  Boka rum
  First Hotel Breiseth är ett mysigt hotell i centrala Lillehammer. Hotellet ligger precis vid tågstationen i direkt anslutning till Lillehammers charmerande gågata. Tidig på 1900-talet förknippades hotellet med de så kallade Lillehammer-målarna som målade, åt, diskuterade och bodde på hotellet. Flera av dem betalade för sig i form av sin konst, vilket fortfarande kan ses på våra utsmyckade väggar med många fina tavlor. Rummen på First Hotel Breiseth är rymliga, komfortabla och andas klassisk...