Hoppa till huvudinnehållet

Lillehammer

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i centrum av Lillehammer

Lillehammer är en ganska liten stad i inlandet, men ett mycket populärt resmål. Staden erbjuder det mesta och är särskilt lämplig för den som gillar sport, kultur eller naturupplevelser. First Hotel har ett hotell i Lillehammer centrum intill järnvägen, och det ligger nära både gågatan och flera populära attraktioner.

I och kring Lillehammer centrum finns flera aktiviteter och attraktioner.
Vårt hotell i centrala Lillehammer är idealiskt för nästan allt, oavsett om du vill göra en familjeresa till Hunderfossen, Lilleputthammer och museer som Maihaugen, eller om du är på affärsresa/semesterresa. Vårt hotell i Lillehammer centrum passar också perfekt för dig som vill ha övernattning i samband med skidåkning, eftersom kollektivtrafik finns på ett mycket nära avstånd.

First Hotel Breiseth erbjuder bland annat övernattning med gratis frukost och parkering, men hotellet ligger bara 100 meter från tågstationen och bussterminalen om du hellre vill resa kollektivt.

Våra hotell i Lillehammer

  • Jernbanegaten 1-5, 2609 Lillehammer
    Boka nu!
    First Hotel Breiseth är ett mysigt hotell i centrala Lillehammer. Hotellet ligger precis vid tågstationen i direkt anslutning till Lillehammers charmerande gågata. Tidig på 1900-talet förknippades hotellet med de så kallade Lillehammer-målarna som målade, åt, diskuterade och bodde på hotellet. Flera av dem betalade för sig i form av sin konst, vilket fortfarande kan ses på våra utsmyckade väggar med många fina tavlor. Rummen på First Hotel Breiseth är rymliga, komfortabla och andas klassisk charm. I vår gemytliga lobby finns en öppen spis och här finns kaffe, te, tidningar och frukt.

    Det finns ett brett utbud av rekreation och aktiviteter i Lillehammer-regionen. Under sommaren är det ett eldorado för småbarnsfamiljer, med Hunderfossen, Lilleputthammer och Marihaugen som håller öppet hela säsongen. På vintern förvandlas området till ett vinterparadis med Norges bästa erbjudande inom alpint och längdskidor. Skidbussen stannar precis utanför hotellet. Lillehammer är också en kulturstad med flera kända muséer och festivaler.

    Välkommen till First Hotel Breiseth.