Hoppa till huvudinnehållet

Grenå

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Grenå och populära sevärdheter

  • First Hotels har ett hotell i Grenå, Kysthotellet – First Partner. Hotellet ligger naturskönt med en av Danmarks vackraste stränder som granne, och naturen med skogen tätt på. Kuststaden Grenå ligger på Danmarks östra kust och har färjeförbindelser med Halmstad i Sverige, och är en naturlig inkörsport för semesterfirarare vill uppleva Danmark. Härifrån är det kort väg till städer som Århus, Randers och Ålborg.

    Men Grenå bjuder på mer än bara ett färjeläger. Från vårt hotell har du nära till populära sevärdheter och attraktioner som Djurs Sommerland, Tivoli Friheden, Ree Park Safari, Randers Regnskov och Den skandinaviska djurparken. Som gäst på hotellet får du rabatt på inträdesbiljetten till flera av dessa besöksmål. Grenås mest populära turistattraktion är kanske ändå det stora akvariet Kattegattcentret. Här kan du lära dig mer om havet, se världens snabbaste pingviner, låta dig fascineras av hajar, giftiga drakfiskar och mycket mer.

Våra hotell i Grenå

  • Kystvej 26 , DK-8500 Grenå
    Boka rum
    Kysthotellet - First Partner ligger i natursköna omgivningar på Djursland vid en av Danmarks bästa stränder, Grenå strand. Här är du nära både havet och naturen och långt från stadslivets tumult.

    Hotellet erbjuder 160 bekväma rum, många med havsutsikt över Kattegatt. I vår charmiga restaurang njuter du av hemlagade rätter, tillagade med lokala och ekologiska råvaror efter säsong. Hotellet har utmärkta konferensfaciliteter för både mindre möten, stora konferenser och nationella konvent.