Hoppa till huvudinnehållet

Hirtshals

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boka hotell i Hirtshals och upplev Nordjylland i Danmark

 • Vi har ett hotell i Hirtshals i Nordjylland i norra Danmark, Montra Skaga Hotel – First Partner. Hotellet har 108 rum, moderna konferenslokaler, restaurang och inte minst en uppvärmd inomhuspool.

  Färje- och fiskestaden Hirtshals är perfekt för dig som vill uppleva Nordjylland och norra Danmark. Härifrån går det färja till både Norge, Färöarna och Island, och själva staden har också spännande sevärdheter och attraktioner att bjuda på. Självklart är restaurangutbudet i Hirtshals perfekt för dig som gillar färsk fisk, och för barnfamiljer rekommenderas Nordsøen Oceanarium som med sina 4,5 miljoner liter havsvatten och mer än 6500 stimfiskar är Nordeuropas största akvarium. Historieentusiasten kan hitta intresse i Bunkermuseet med sina 60 bunkrar och 3,5 km skyttegravar som ligger gömda det höga strandgräset vid Hirtshals fyr i området Stenbjerg.

Våra hotell i Hirtshals

 • Hotellfasad. Bild.
  Willemoesvej 1 DK, 9850 Hirtshals
  Boka rum
  Montra Skaga Hotel - First Partner är centralt beläget i den trevliga staden Hirtshals i Nordjylland. Hotellet erbjuder 108 ljusa och inbjudande rum, moderna konferensfaciliteter och inte minst en fantastisk uppvärmd inomhuspool.

  I hotellets restaurang serveras läcker hemlagad mat med fokus på säsongens råvaror, inklusive färsk fisk som är en specialitet i fiskestaden Hirtshals.

  Hotellet ligger precis vid färjeterminalen och är perfekt för dig som behöver en mellanlandning och paus, antingen...