Hoppa till huvudinnehållet

Olofström

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Olofström vid Aniaraparken

  • Från First Hotel i Olofström är det nära till vildmarksliv. Med fler än hundra sjöar i kommunen och otaliga vandringsleder är Olofström perfekt för friluftsliv och fina möjligheter att uppleva naturen på sitt bästa. Passa på att hyra kajak eller kanot och paddla dig till nya upptäckter när du är i Olofström, eller på med vandringskängorna och gå till fots.

    First Hotel har ett hotell i Olofström, First Hotel Olofström. Hotellet ligger centralt vid vackra Aniaraparken, har luftiga och eleganta rum, fina konferens- och mötesmöjligheter och den populära restaurangen The Steakhouse i huset.

Våra hotell i Olofström

  • Ågatan 3, 293 34 Olofström
    Boka rum
    First Hotel Olofström är ett modernt hotell i centrala Olofström. Hotellet har en magisk park och uteservering samt en berömd lekplats som passar utmärkt för barnfamiljer. Hotellet invigdes 1990 och bakom den spännande fasaden finns ljusa och eleganta rum samt en populär restaurang och bar. Hotellet ligger i samma byggnad som Folkets hus teater och erbjuder stora konferensfaciliteter. Olofström är välkänt för sina vackra omgivningar med skogklädda kullar och många olika sjöar och vattendrag....