Hoppa till huvudinnehållet

Lofoten

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Lofoten | Aktiviteter i Nordnorge

  • Vi erbjuder ett hotell i Loften, Skårungen – First Partner Collection. Destinationshotellet som har både hotellrum, stugor och glamping ligger vid kusten och erbjuder spa vid vattenbrynet med fantastisk utsikt över fjorden och fjället Vågakallen. Det är bara tre kilometer till kuststaden Kabelvåg, och Lofotens största stad Solvær ligger bara 10 minuter med bil från hotellet.

    Lofoten är en perfekt utgångspunkt för friluftsaktiviteter i Nordnorge. Kanske lockar det att se norrsken på en norrskensfotosafari, paddla kajak i magiskt vinterljus eller uppleva naturens underverk på havsörnsafari med RIB-båt i Trollfjorden? Eller är du klar för att utvidga matrepotoaren med att testa den nordnorska specialiteten klippfisk? Besök hotellets restaurang eller någon av de andra fiskrestaurangerna i området när du är här. Välkommen att uppleva Lofoten och vackra Nordnorge.

Våra hotell i Lofoten

  • Ørsvågveien 40, 8310 Kabelvåg
    Boka rum
    Skårungen - First Partner Collection i Lofoten ligger vackert vid kusten bara tre kilometer från den vackra kuststaden Kabelvåg. Lofotens största stad, Svolvær, ligger 10 minuter bort med bil. På Skårungen hittar du både hotellrum, cabins, stugor och glampingtält. I hotellbyggnaden finns en mysig restaurang som serverar lokal mat. Här finns också Lofotens bästa spa i vattenbrynet med fantastisk utsikt över fjorden och det storslagna fjället Vågakallen. Skårungen är den perfekta utgångspunkten...