Hoppa till huvudinnehållet

Karlskrona

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Karlskrona nära skärgården

First Hotels har två hotell i Karlskrona, moderna First Hotel JA och anrika First Hotel Statt. Båda hotellen ligger centralt i Karlskrona med skärgården, shopping, restauranger och nöjen rätt runt hörnet. Inom gångavstånd från hotellen finns även populära besöksmål som Blekinge Museum, Marinmuseum, Brändaholm kolonistugeområde och Barnens Gård.

Världsarvsstaden Karlskrona har mycket att bjuda på. En självklarhet är den vackra skärgården med sightseeing-båtar till de populära öarna. Skärgården, som är Sveriges sydligaste, är även känd för att vara bra för fiske. Framför allt gädda men även abborre, havsöring och lax trivs i vattnet här. För den matintresserade finns många fina gårdsbutiker utanför stan med egen produktion av honung, örter och annat gott att besöka. Bor man på First Hotel i Karlskrona har man nära till det mesta.

Våra hotell i Karlskrona

 • deluxe dubbelrum
  Borgmästaregatan 13, 371 35 Karlskrona
  Boka nu!
  First Hotel JA ligger i centrala Karlskrona. Alla våra 88 rum är smakfullt inredda med mjuk behaglig belysning och möblerade med specialdesignade sängar som passar lika bra för affärsresenärer som familjer. First Hotel JA har säkrat sin position som Karlskronas ledande hotell under många år. Byggnaden, som uppfördes på 1700-talet, har stort historiskt värde och till och med kung Gustav III har dansat och roat sig här. Hotellet ligger på gågatan Borgmästaregatan.
 • Ronnebygatan 37-39, 371 33 Karlskrona
  Boka nu!
  First Hotel Statt ligger i centrala Karlskrona med shopping, restauranger, barer, bio, bowling och sevärdheter rätt runt hörnet. Hotellet är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Du hittar alltid något hembakat på vår frukostbuffé, och för dig som gillar träning erbjuder vi rabatterat pris på ett lokalt gym i närheten.

  Världsarvsstaden Karlskrona har mycket att bjuda på. Inom gångavstånd från hotellet ligger populära Marinmuseum,...