Hoppa till huvudinnehållet

Örnsköldsvik

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Örnsköldsvik centrum

  • Letar du hotell i Örnsköldsvik centrum är First Hotel Statt ett bra val. Hotellet ligger vid Stadsträdgården och har kort väg till både Örnsköldsvik Gästhamn, populära Paradiset upplevelsebad och Fjällräven Center - MODO Hockeys hemarena. Det anrika hotellet, som byggdes 1913, har rekreationsavdelning med bastu och en mindre konferens- och mötesavdelning för upp till 20 personer.

    Örnsköldsvik eller Ö-vik som staden oftast kallas i folkmun är en av få städer i Sverige som fått sitt namn av en privatperson, nämligen den forna landshövdingen Per Abraham Örnsköld. Staden ligger i världsarvet Höga Kusten och är en fin utgångpunkt för härliga naturupplevelser i Skuleskogen Nationalpark, en halvtimme med bil från First Hotel i Örnsköldsvik.

Våra hotell i Örnsköldsvik

  • Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Boka rum
    First Hotel Statt är ett klassiskt hotell i centrala Örnsköldsvik. Hotellet som byggdes 1913, bär sin anrika historia med stolthet och är med sitt läge nära gästhamnen, ett kärt landmärke i Örnsköldsvik. Du sover skönt i ett av våra 115 rum, och med endast 350 meter till resecentrum har du nära till både buss och tåg. Vi erbjuder också parkering i mån av plats i hotellets bakgård.

    Vår relax med bastu är en uppskattad oas efter en dag med möten, shopping eller äventyr längs Höga Kusten. Ta...