Hoppa till huvudinnehållet

Eskilstuna

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och saker att göra i Eskilstuna

Eskilstuna är kanske mest känd för djur- och nöjesparken Parken Zoo och för att vara rockgruppen Kents födelseort. Men staden har mer att bjuda på än så. Populära saker att göra i Eskilstuna är Munktellmuseet, Eskilstuna konstmuseum och besöka Sigurdristningen på Ramsundshällen som härstammar från 1000-talet.

First Hotels har ett hotell i Eskilstuna, First Hotel City. Hotellet, med anor från 1890-talet ligger 30 meter från tåg- och busstationen, har bra mötes- och konferensmöjligheter och fina detaljer som minner som stadens industrihistoria, bland annat Eskilstunas äldsta hiss. Från First Hotel i Eskilstuna är det nära till shopping, restauranger och nöjen. Är man villig att ta sig utanför stadsgränsen har man omgivande sevärdheter som Gripsholms slott i Mariefred, Julita Gård och Ericbergs slott i Katrineholm inom 1,5 timme med bil.

Våra hotell i Eskilstuna

  • fasad
    Järnvägsplan 1, 632 20 Eskilstuna
    Boka nu!
    First Hotel City finner ni mitt i centrala Eskilstuna dit man enkelt tar sig med bil, tåg eller buss, centralstationen ligger endast några steg bort. Hotellet har anor från 1898 och många detaljer är bevarade än idag, bland annat Eskilstunas äldsta hiss som installerades 1910. Hos oss bor du bekvämt i våra charmiga stora rum där inget är det andra likt. Vi sätter en ära i att ta hand om våra gäster och se till att ni trivs med en service som har hjärtat på rätta stället. Detta har lockat resenärer i över 115 år.

tradeDoubler