Hoppa till huvudinnehållet

Eskilstuna

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och saker att göra i Eskilstuna

 • Eskilstuna är kanske mest känd för djur- och nöjesparken Parken Zoo och för att vara rockgruppen Kents födelseort. Men staden har mer att bjuda på än så. Populära saker att göra i Eskilstuna är Munktellmuseet, Eskilstuna konstmuseum och besöka Sigurdristningen på Ramsundshällen som härstammar från 1000-talet.

  First Hotels har ett hotell i Eskilstuna, First Hotel City. Hotellet, med anor från 1890-talet ligger 30 meter från tåg- och busstationen, har bra mötes- och konferensmöjligheter och fina detaljer som minner som stadens industrihistoria, bland annat Eskilstunas äldsta hiss. Från First Hotel i Eskilstuna är det nära till shopping, restauranger och nöjen. Är man villig att ta sig utanför stadsgränsen har man omgivande sevärdheter som Gripsholms slott i Mariefred, Julita Gård och Ericbergs slott i Katrineholm inom 1,5 timme med bil.

Våra hotell i Eskilstuna

 • superior dubbelrum
  Järnvägsplan 1, 632 20 Eskilstuna
  Boka rum
  First Hotel City har ett centralt läge en kort promenad från Eskilstuna centralstation. Med sina anor från 1898 har hotellet en rik historia. Det har behållit mycket av den ursprungliga inredningen, inklusive Eskilstunas äldsta hiss som installerades 1910. I närheten av hotellet hittar du Munktellmuseet, Parken Zoo, Eskilstuna stadsmuseum och den stora stadsparken med lekplatser, beachvolleyplaner och en sandstrand.

  Känn dig som hemma i våra 58 bekväma rum – varav några är inredda med...