Hoppa till huvudinnehållet

Kalmar

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och sevärdheter i Kalmar

  • Med sin placering på den svenska östkusten och närhet till både Öland och Glasriket i Småland är Kalmar ett perfekt resmål. Här finns både historia, kultur, naturens stillhet och fartfyllda evenemang inom nära räckhåll. Kort sagt; det finns massor av saker att göra i Kalmar. Sevärdheter som Kalmar slott, Gustav Vasa stenen, Kalmar Domkyrka och Kalmar konstmuseum är populära turistmål som lätt kan kombineras med roliga evenemang som Musik på Larmtorget, Kalmar Stadsfest eller något av alla idrottsevenemang som arrangeras i staden.

    För den som letar hotell i Kalmar kan vi rekommendera klassiska First Hotel Witt med anor från 1600-talet. Hotellet har stora konferensmöjligheter och flera av rummen har utsikt över hamnen och Kalmarsund. First Hotel i Kalmar ligger vid domkyrkan och Stortorget med närhet till de flesta sevärdheterna.

Våra hotell i Kalmar

  • Södra Långgatan 42, 392 31 Kalmar
    Boka rum
    First Hotel Witt i Kalmar ligger centralt i händelsernas centrum i den gamla renässansstaden, precis vid domkyrkan och Stortorget. Det här klassiska hotellet har anor från 1600-talet då Kalmar var en av Sveriges mest betydelsefulla städer. Hotellets konferensanläggning rymmer upp till 200 deltagare och vi har 112 komfortabla och stilrena rum att erbjuda, alla med Jensensängar. Flera av rummen erbjuder fin utsikt över hamnen och Kalmarsund.