Hoppa till huvudinnehållet

Kramfors

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Konferenshotell i Kramfors med gratis parkering

Letar du efter hotell i Kramfors så ligger konferenshotellet First Hotel Kramm perfekt till. Hotellet ligger 300 meter från resecentra Kramfors station och erbjuder konferenslokaler för upp till 250 personer i den största lokalen. På hotellet finns även restaurang och bar, 98 bekväma rum och gratis parkering.

Som en del av Höga Kusten erbjuder Kramfors och dess omgivningar möjligheter till fantastiska naturupplevelser. First Hotel i Kramfors är en fin utgångpunkt om du vill se och uppleva Höga Kusten-bron, utforska Skuleskogen National Park eller fiska i Ångermanälven. Och för den som vill känna historiens vingslag, så ligger Ådalen Monumentet över Skotten i Ådalen 1931, en kort bilfärd från vårt hotell i Kramfors.

Våra hotell i Kramfors

  • terrass
    Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Boka nu!
    First Hotel Kramm ligger nära centrala Kramfors och är en perfekt utgångspunkt för resenärer som vill uppleva Höga Kusten och andra natursköna områden. Hotellet är lätt tillgängligt med buss och tåg och ligger också nära Höga Kustens flygplats. Vi har 98 bekväma rum, en stor och modern konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 gäster samt restaurang och bar där vi fokuserar på kvalitet, använder lokalproducerade varor och tänker nytt i klassisk anda. Parkeringsplats finns rätt utanför hotellentrén. Fri WiFi och frukost ingår alltid i rumspriset.

tradeDoubler