Hoppa till huvudinnehållet

Kramfors

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Konferenshotell i Kramfors med gratis parkering

  • Letar du efter hotell i Kramfors så ligger konferenshotellet First Hotel Kramm perfekt till. Hotellet ligger 300 meter från resecentra Kramfors station och erbjuder konferenslokaler för upp till 250 personer i den största lokalen. På hotellet finns även restaurang och bar, 98 bekväma rum och gratis parkering.

    Som en del av Höga Kusten erbjuder Kramfors och dess omgivningar möjligheter till fantastiska naturupplevelser. First Hotel i Kramfors är en fin utgångpunkt om du vill se och uppleva Höga Kusten-bron, utforska Skuleskogen National Park eller fiska i Ångermanälven. Och för den som vill känna historiens vingslag, så ligger Ådalen Monumentet över Skotten i Ådalen 1931, en kort bilfärd från vårt hotell i Kramfors.

Våra hotell i Kramfors

  • Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Boka rum
    First Hotel Kramm ligger nära Kramfors centrum och är en perfekt utgångspunkt för dagsutflykter till den vackra skärgården, Höga Kusten och andra natursköna resmål. Hotellet har parkering och är lättillgängligt med både buss- och tågstation i närheten. Flygplatsen Höga Kusten Airport nås på 25 minuter med bil.

    Hotellet erbjuder 98 bekväma rum, nyrenoverad lobby och restaurang samt mötesfaciliteter med kapacitet för upp till 200 gäster. I restaurangen serverar vi vedugnsbakad napolitansk...