Hoppa till huvudinnehållet

Kiruna

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Kiruna | Saker att göra i Lappland

 • Upplev midnattssol, norrsken, Sveriges högsta berg och djupaste gruva och mycket mer. Välkommen till vårt hotell i Kiruna, Hotell E10 Kiruna by First Hotels i Norrbottens län. Hotellet som ligger kort väg från Kiruna flygplats och nära centrum, är en utmärkt utgångspunkt när du ska utforska Lappland och norra Sverige. Området bjuder på flera sevärdheter och aktiviteter för både barnfamiljer, naturentusiaster, affärsresenärer och företag som letar efter aktiva konferenser med möjligheter till friluftsliv. Passa på att åka hundspann, ger er ut på jakt efter norrsken eller upplev friheten med en skotersafari i den snötäckta vildmarken.

  Andra populära resmål och saker att göra i Kiruna är LKAB Visitor Center med järnmalmsgruvan som ligger 540 meter under marken, rymdraketbasen Esrange Space Center och det fascinerande ishotellet i Jukkasjärvi. I Norrbotten ligger också Sveriges högsta berg, Kebnekaise, den vackra Trollsjön och Abisko nationalpark. Funderar du på att gå Kungsleden mellan Abisko och Nikkaluokta, eller kanske besöka Treriksröset så är vårt hotell i Kiruna en bra hållplats på vägen. Semestrar du med husbil erbjuder hotellet ställplatser med elstolpe och möjlighet till toalett och dusch.

Våra hotell i Kiruna

 • Fasad på Hotell E10 Kiruna. Foto.
  Lastvägen 9, 981 38 Kiruna
  Boka rum
  Hotell E10 by First Hotels är en perfekt utgångpunkt när du ska uppleva Kiruna, Lappland och norra Sverige. Hotellet ligger åtta minuter med bil från Kiruna flygplats och fem från centrum. Härifrån har du kort väg till ishotellet i Jukkasjärvi, LKABs järngruva och Esrange Visitor Center.

  Hotellet har 43 rum, två konferensrum och erbjuder gratis bastu till övernattande gäster. Kommer du med husbil finns ställplatser att hyra rätt utanför hotellet. Passa på att boka hundspann eller skotersafari...