Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Christian IV

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 632,0 SEK

Rum 1

Lägg till rum

First Hotel Christian IV

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 632 SEK

Centralt i Kristianstad

First Hotel Christian IV är ett centralt hotell i Kristianstad. Hotellet ligger endast 100 meter från tåg- och busstationen och erbjuder 86 magnifika rum och sviter med hög komfort. Förr i tiden inhyste denna karakteristiska sekelskiftesbyggnad en Sparbank.

Nu för tiden välkomnar vi på First Hotel Christian IV gäster att bo i rymliga rum med individuell karaktär, mötes- och konferensmöjligheter för upp till 30 personer och en ståtlig lobby. Vi erbjuder även, i mån av plats, fri parkering på egna parkeringsplatser.

Läs full beskrivning

 • 0 m till centrum

 • 1,1 km till Naturum Vattenrike

Faciliteter

 • konferensrum

  Konferens & events

  First Hotel Christian IV erbjuder konferensrum med kapacitet för mellan 4 och 40 deltagare. Njut av kulturarvsmiljön samtidigt som du ger konferensen en modern touch med våra många aktiviteter.

  Äter gör ni företrädesvis i vår restaurang. Här serverar vi lunch och middag tillagad av engagerade kockar som använder färska råvaror från den lokala marknaden.

  Hotellet arrangerar även många olika evenemang, som exempelvis föreläsningar, kickoffer, julbord, affärsmiddagar och mycket mer.

 • restaurang

  Restaurangtips

  Kristianstad har ett bra kulinariskt utbud med restauranger, kaféer och barer.

  På hotellet har vi ingen egen restaurang, men ger gärna tips på bra ställen att äta lunch, avnjuta en finare middag eller hänga i baren.

 • Frukost ingår

  Hos oss hälsas du God morgon av doften av nybryggt kaffe varje morgon. På vår härliga frukostbuffe hittar du även ägg, bacon, mängder av olika pålägg, färsk frukt och mycket mer är vad som utlovas varje dag.

  Frukost ingår i priset när du bor på First Hotel Christian IV.

Erbjudanden

 • Bröllopspaket Ost & Vin

  När en dag av lycka är till ända tar First Hotel Christian IV emot er i ett av våra vackra och romantiska tornrum med fantastisk atmosfär.

  Boka paket
 • Bröllopspaket med Champagne

  När en dag av lycka är till ända tar First Hotel Christian IV emot er i ett av våra vackra tornrum med fantastisk atmosfär.

  Boka paket
 • Bröllopspaket med räksmörgås

  När en dag av lycka är till ända tar First Hotel Christian IV emot er i ett av våra vackra och romantiska tornrum med fantastisk atmosfär. Detta paket innehåller räksmörgås med kaffe, morgonrock & tofflor, fruktkorg, blomma, frukost på rummet och sen utcheckning.

  Boka paket
 • Golfpaket

  Spela på någon eller några av våra fantastiska golfbanor i Kristianstad med omnejd. Boka ert golfpaket hos oss och bo mitt i centrum, med närhet till restauranger, uteliv och andra aktiviteter.

  Boka paket
 • Weekend 2 nätter

  Njut av en avslappnande weekend på First Hotel Christian IV i centrala Kristianstad. Hotellet ligger nära shopping, sightseeing och goda restauranger. Låt oss skämma bort er när ni bor hos oss.

  Boka paket
tradeDoubler