Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Royal

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 844,8 SEK

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel Royal

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 845 SEK

Modernt hotell i centrala Säffle

First Hotel Royal är ett modernt hotell med klassisk inredning beläget i hjärtat av Säffle. Här har du nära till stationen, restauranger, SäffleOperan, shopping och vackra promenadstråk längs Byälven. Hotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor, och här finns både små och stora konferenslokaler, samt stor matsal som passar bra till bröllop, förlovningsmiddagar, årsfester och mycket mer. I restaurangen erbjuder vi spännande möten mellan lokalbefolkningen och långväga gäster som alla trivs i vår gemytliga miljö. På First Hotel Royal är helt enkelt alla lika välkomna. Hotellrummen är utrustade med ett stort utbud fria TV-kanaler samt gratis internet. Vissa av rummen har även utsikt över Byälven.

 • 500 m till SäffleOperan

 • 18 km till Billeruds Golfklubb

 • 58 km till Karlstad Flygplats

 • 500 m till tågstationen

Faciliteter

 • Konferens & möten

  Vi hjälper gärna till att ordna er konferens och andra företagsevenemang, din privata fest, ert bröllop eller catering.

  Våra lokaler passar för alla ändamål och vi är din hjälpande hand hela vägen, från planering till ett lyckat arrangemang.

  Vi har konferenslokaler i varierade storlekar, alla utrustade med modern teknik, bekväma möbler som kan möbleras i flera olika sittningar.

 • Restaurang & bar

  Vår restaurang är mångsidig och erbjuder ett varierat utbud. Alla veckans dagar serverar vi lunchbuffé. Måndag till fredag serverar även affärslunch och har även hämtlunch som kan beställas till ert företag.

  Kvällstid byter vi skepnad och erbjuder alla nyfikna att testa Black Rock Grill, en matupplevelse som retar fler sinnen än dina smaklökar vill vi lova. Här serveras också vår egna hamburgare och mycket annat smått och gott!

 • Gym på hotellet

  Vi bryr oss om din hälsa och ditt välmående. Vårt fräscha gym har generösa öppettider och förmånliga medlemsskapspriser.

  Du som bor på hotellet tränar gratis i vårt gym. Här finns både löpband och crosstrainers, maskiner, fria vikter och redskap för funktionell träning - allt som behövs för ett ordentligt träningspass.

  Gymmet är öppet dygnet runt för hotellets gäster.

tradeDoubler