Hoppa till huvudinnehållet

Härnösand

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Härnösand

  • Reser du längs Höga Kusten och letar hotell i Härnösand centrum ligger First Hotel Stadt bra till. Hotellet ligger precis vid kanalen och flera av hotellrummen har utsikt över hamnen. Kommer man med tåg eller buss är Härnösand station en kort promenad från hotellet och för den som reser med barn tar det bara ett par minuter att gå till Technichus Science Center. Andra populära sevärdheter i Härnösand är Hemsö Fästning, Murberget Museum och Höga Kusten-bron en bit utan för centrum.

    First Hotel i Härnösand är ett populärt konferenshotell med moderna konferens- och möteslokaler och erbjuder olika mötespaket för både hel- och halvdagskonferenser. Men hotellet passar lika bra för barnfamiljer på semester eller äventyrslystna personer då området längs Höga Kusten är perfekt för naturupplevelser som vandring, fiske, kajakpaddling och andra utomhusaktiviteter.

Våra hotell i Härnösand

  • restaurang
    Skeppsbron 9, 871 30 Härnösand
    Boka rum
    First Hotel Stadt ligger bekvämt till i centrala Härnösand. Med sin utsikt över vattnet och endast fem minuters promenad från tåg- och busstationen, är hotellet attraktivt för både affärsresenärer och turister som vill utforska Höga Kusten. Passa på att besöka Västanåfallet, ett av Sveriges högsta vattenfall, eller naturreservatet Smitingen med havsbad när du är här. Ett annat populärt besöksmål är hos den prisvinnande gintillverkaren Härnö Gin. First Hotel Stadt är ett populärt...