Hoppa till huvudinnehållet

Skagen

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Skagen

 • Välkommen till Skagen, den charmiga och pittoreska kuststaden med de historiska och gulmålade husen med rött taktegel på Nordjylland i norra Danmark. Här kan du strosa runt bland mysiga kaféer, trevliga boutiquer och inspirerande konstgallerier. Passa också på att uppleva konstverk av de berömda Skagenmålarna på Skagen Museum, vandra på vidsträckta sandstränder, ät fantastisk mat på någon av de mysiga fiskrestaurangerna i hamnen och se Skagerak och Kattegatt omfamna varandra på “Grenen” - strandremsan där de två haven möts.

  Vi har glädjen att välkomna dig till inte mindre än tre partnerhotell som alla ligger utmärkt till och centralt i Skagen. Bo på idylliska Skagen Hotel – First Partner nära hamnen, Foldens Hotel – First Partner i hjärtat av Skagen eller Skagen Motel – First Partner som erbjuder gratis parkering och cykeluthyrning.

Våra hotell i Skagen

 • Foldens Hotell och café utomhus. Foto.
  Sankt Laurentii Vej 41, 9990 Skagen
  Boka rum
  Foldens Hotel - First Partner ligger i hjärtat av Skagen, nära den gamla hamnen och stadens sevärdheter och butiker. Detta familjeägda hotell har en lång historia och erbjuder en charmig atmosfär. Här känner sig gästerna välkomna och kan njuta av genuin gästfrihet och utmärkt lokal mat.

  Hotellet erbjuder 34 rum i en klassisk stil med moderna bekvämligheter. Det finns boende för alla behov, oavsett om man tillbringar en romantisk helg i Skagen eller letar efter en hotellägenhet för en...
 • Fin översikt Skagen Hotel. Foto.
  Sankt Laurentii Vej 35 , DK-9990 Skagen
  Boka rum
  Skagen Hotel - First Partner är centralt beläget vid Skagen station, bara några minuters promenad från hamnen och den barnvänliga sandstranden Skagen Sønderstrand.

  Hotellet har 34 rum som alla är ljust och bekvämt inredda med inspiration från Skagensmålarna. Alla rum har eget badrum, skrivbord med stol, hårtork och gratis WiFi.

  Skagen Hotel välkomnar även gäster till en stämningsfull restaurang med à la carte-rätter. Hotellet har också moderna mötes- och konferensfaciliteter med plats för...
 • Översikt över Skagen Motel. Foto.
  Frederikshavnsvej 8, DK-9990 Skagen
  Boka rum
  Skagen Motel - First Partner erbjuder mysigt och bekvämt boende bara några minuter från stadens stämningsfulla hamn och Skagens många sevärdheter.

  Motellet välkomnar gäster till 57 ljusa och moderna rum inredda för avkoppling och mys. Gästerna kan även njuta av utsikten från havsterrassen. Frukost serveras dagligen i motellets matsal. Det erbjuds också cykeluthyrning med cyklar för hela familjen, inklusive elcyklar.

  Motellet har gratis parkering. Med enkel tillgång från Frederikshavnvej...