Hoppa till huvudinnehållet

Bryne

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Bryne och sevärdheter på Jæren

  • Besök Bryne och upplev den fantastiska kusten och området Jæren. First Hotels har ett hotell i Bryne. Bryne Hotell – First Partner Collection ligger fem minuter från centrum och cirka 30 minuter med bil från Stavanger. Tillsammans med Lista är Jæren populärt och känt för sina goda möjligheter till surfing. Här ligger även Norges längsta sandstrand, Orrestranda. Passa också på att njuta av härliga cykelturer genom den pittoreska landsbygden, kör längs den Nationella Turistvägen i Jæren och besök Kvassheim Fyr eller det interaktiva Garborgsenteret, som är en del av Jærenmuseet.

    Väljer du att utforska närområdet runt hotellet rekommenderar en runda på hotellets egen 9-håls Pay & Play-golfbana rätt utanför entrén, eller friluftsområdet Sandtangen. Här hittar du både vandringsleder och ljusspår som går runt sjön Frøylandsvannet – perfekt för både promenader, jogging och cykling.

Våra hotell i Bryne

  • Morènefaret 3, N-4349 Bryne
    Boka rum
    Bryne Hotell - First Partner Collection ligger på den vackra Jærens kust, fem minuters promenad från centrala Bryne och 30 minuters bilresa från Stavanger.

    Vi har 61 bekväma rum, varav många har utsikt över den gröna landsbygden. Hotellets restaurang, Heldigvis, serverar hemlagad gourmetmat och i Bibliotek Bar kan du njuta av ett brett urval av drycker. Vi har konferens- och möteslokaler för upp till 100 personer och kan skräddarsy såväl små som stora evenemang, från kurser och jobbmöten till...