Hoppa till huvudinnehållet

Gotland

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och resort på Gotland

 • Gotland är ett populärt paradis bland många semesterfirare. Här hittar du lugna stränder med kristallklart vatten, charmiga restauranger och en av Sveriges finaste golfbanor, Visby GK. Om du reser till Gotland med barn rekommenderar vi en tur till nöjes- och vattenparken Kneippbyn strax utanför Visby, eller att utforska den spännande Lummelundagrottan. För fågelälskare är en båttur till naturreservatet på Stora Karlsö ett absolut måste.

  Ett annat tips är att besöka den lilla ön Fårö på norra Gotland. Fårö är kanske mest känd som Ingemar Bergmans älskade tillflyktsort. Det finns goda skäl till varför den berömda regissören blev kär i denna ö. Här kan du uppleva vacker orörd natur och njuta av den salta havsluften och doften av tång medan du promenerar längs sandstränder och blickar över den ändlösa horisonten. Se till att besöka Bergmancentret när du är på Fårö för att lära dig mer om Bergmans liv och filmskapande.

  Det finns många vackra oaser på Gotland, och besöker du norra delen av ön, till exempel på väg till eller från Fårö, rekommenderar vi en mellanlandning vid Blå lagunen. Blå lagunen var ursprungligen ett kalkstensbrott som numera är vattenfyllt och ett populärt resmål för sol och bad.

Våra hotell i Gotland

 • Söderväg 56 A, 621 58 Visby
  Boka rum
  First Hotel Kokoloko slog upp portarna för första gången i juni 2019 och ligger i Visby på semesterfavoritön Gotland. Hotellet har en unik design med pool, spabad, bastu, en utomhusbar och parkering rätt utanför entrén. Flera av rummen är utrustade med kök och har plats för upp till sju personer.

  Hotellet ligger 800 meter från färjeterminalen, och inom några minuter ligger Visby innerstad som är utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. Från hotellet når du enkelt...
 • Hall Västös 213, 624 56 Lärbo
  Boka rum
  Västös Strand by First Hotels är en resort med nya arkitektritade strandvillor vid Kappelshamnsviken på norra Gotland.

  Med 150 meter till stranden och fantastisk utsikt över havet och Gotlands vackra natur, är detta ett unikt premiumboende där arkitekt Jonas Lindvall fokuserar på högklassiga material och harmoni med naturen. Villorna är byggda i modern skandinavisk stil med stora glasdörrar, vardagsrum, kök, bad och fyra sovrum med sängplats för åtta personer, och en 50 m² inbjudande...