Hoppa till huvudinnehållet

Aalborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Bo på hotell i centrala Aalborg

 • Vi erbjuder två hotell centralt i Aalborg. Kompas Hotel – First Partner Collection har 110 moderna och bekväma rum, serverar en utmärkt frukostbuffé, har bra konferensmöjligheter och erbjuder cyklar till uthyrning. Prinsen Hotel – First Partner Collection ligger 150 meter från Aalborg Station och Aalborg Bussterminal, har 36 bekväma rum inredda i dansk stil som alla har gratis WiFi och te- och kaffekokare.

  Båda hotellen ligger perfekt till för dig som vill utforska Aalborg och sevärdheter som Aalborg Kongress & Kulturcenter, butiksgatan Algade, Utzon centrum, Musikens Hus, kulturhuset Nordkraft och Aalborg Zoo. Välkommen till Danmarks fjärde största stad och First Hotels.

Våra hotell i Aalborg

 • Dubbelrum Superior. Bild.
  Østerbro 27, 9000 Aalborg
  Boka nu!
  KOMPAS Hotel Aalborg – First Partner Collection ligger centralt mitt i Aalborg på vackra Nordjylland. Vi erbjuder 110 moderna och bekväma rum, en delikat frukostbuffé, konferensmöjligheter samt inte minst ett väldigt bra läge mitt i hjärtat av Aalborg. Det centrala läget gör att hotellet är en perfekt utgångspunkt för den som vill uppleva allt spännande som Aalborg har att bjuda på. Utzon centrum ligger bara 850 meter bort från hotellet, medan Musikens Hus och kulturhuset Nordkraft ligger...
 • Fin hotellöversikt Prinsen hotell. Foto.
  Prinsensgade 14-16, 9000 Aalborg
  Boka nu!
  Prinsen Hotel - First Partner Collection ligger centralt i hjärtat av Aalborg, bara 150 meter från Aalborg Station och Aalborg Bussterminal. Hotellet har 36 bekväma rum inredda i dansk stil , som alla har fri WiFi samt te- och kaffekokare.

  I hotellets bar och café serveras gratis kaffe, te och varm choklad dygnet runt. Du finner också ett mysigt TV-rum och ett litet bibliotek, där du kan koppla av med en bok, tidning och något att dricka. I lobbyn finns det också en gästdator att använda...