Hoppa till huvudinnehållet

Aalborg

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell Aalborg

First Hotel Aalborg är ett fint alternativ för dig som vill bo på ett hotell i Aalborg centrum. Hotellet har 155 bekväma rum och självklart ingår både frukost och WiFi.

I Aalborg finns en rad attraktioner, och från vårt hotell mitt i centrum har du nära till flera av dem. Staden frestar med sina många museer, naturupplevelser, konserthus, zoo och andra parker. I stadskärnan finns det förstås gott om både uteliv och härlig mat och dryck.

Vårt hotell i Aalborg centrum ligger bara ett stenkast från tågstationen och bussterminalen i de fall du vill ta dig utanför staden.

Våra hotell i Aalborg

 • dubbelrum
  TripAdvisor
  Rendsburggade 5, 9000 Ålborg
  Boka nu!
  Mitt i en kulturell oas med Musikkens Hus, Utzon Centeret och kulturhuset Nordkraft som närmaste grannar ligger First Hotel Aalborg, tätt på mysiga gågator med shopping och kaféer. Hotellet är perfekt för gäster som vill ha ett skönt citybreak, eller affärsresenärer som önskar en trevlig och tillmötesgående atmosfär med stans bästa utsikt till vackra Limfjorden.

  På First Hotel Aalborg vill vi gärna bli ihågkomna för vår tillmötesgående personal och vi sätter ära i att ge dig personlig och individuell service. Vi har ögonen för detaljer som ger dig den bästa upplevelsen.

  Varje morgon dukar vi upp en läcker frukostbuffé, vi erbjuder ett gym och flera ljusa möteslokaler med plats till 50 personer – givetvis med panoramautsikt över Limfjorden.
tradeDoubler