Hoppa till huvudinnehållet

Sekretess och juridisk information

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Sekretess och juridisk information

First Hotels värnar om att skydda personuppgifter och följer alltid gällande integritetspolicy, såsom GDPR och personuppgiftslagen.

1. Generellt

Webbplatsen drivs av First Hotels AS (First Hotels), Grensen 17, 0159 Oslo, Norge. Genom användning av denna webbplats accepterar du, till var tid, gällande villkor. Villkoren omfattar all användning av webbplatsen på alla språk. First Hotels förbehåller sig rätten att lägga till, ändra, förnya eller förbättra informationen på webbplatsen.

2. Rättigheter

Allt innehåll på webbplatsen är upphovsrättsskyddad. Information och bilder som publiceras på webbplatsen tillhör First Hotels, utom de platser där annat anges. Innehåll på webbplatsen får inte kopieras, distribueras eller publiceras utan skriftligt samtycke av First Hotels. Det är tillåtet att använda bilder och text för icke kommersiellt privat bruk, om det tydligt framkommer att First Hotels är upphovsägare.

3. Länkar och hyperlänkar

Länkar och hyperlänkar till tredjepart från First Hotels webbsidor är tillåtet. First Hotels tar inte på sig något ansvar för innehåll, information eller annat material på tredjeparts webbsidor, och tredjepart har själv ansvar för att underrätta sig om villkoren för dessa webbsidor.

4. Ansvarsbegränsning

First Hotels ger ingen garanti för webbplatsens funktionalitet, tillgänglighet eller för att innehåll på webbplatsen är korrekt.

5. Cookies (id-textfiler, kakor)

First Hotels webbsidor använder id-textfiler, så kallade cookies, för att analysera och kontinuerligt förbättra webbsidorna. Dessa cookies innehåller vissa upplysningar om dig som användare av webbportalen. Cookies innehåller inte personuppgifter, men kan innehålla information om bland annat; ip-adress, operativsystem, skärmupplösning, samt vilka sidor du besöker på webbplatsen.

Användning av cookies kan blockeras i inställningarna på din webbläsare. Vi gör dig uppmärksam på att blockering av cookies kan medföra att webbplatsen kan fungera sämre, och i vissa fall inte alls.

6. Personuppgifter och säkerhet

First Hotel tar personlig integritet på största allvar. Vi hämtar inte in personuppgifter som inte är relevanta och nödvändiga för att kunna leverera våra tjänster till dig som kund.

När du bokar på www.firsthotels.se, sparar vi bland annat namn, adress och e-post. Detta för att kunna behandla din reservation. Om reservationen avbryts, skickar vi ett mejl där du kan klicka dig tillbaka till ditt påbörjade köp och fullfölja bokningen. Ofärdiga reservationer lagras i 24 timmar.

Vi använder inte dina datauppgifter för att skicka marknadsinformation eller erbjudanden till dig, såvida du inte gett ditt samtycke till detta.

First Hotels säljer inte personliga uppgifter till tredje part. Personupplysningarna kan delas med tredje part om First Hotels finner det nödvändigt för att administrera, driva och underhålla webbplatsen.

First Hotels lagrar inte kreditkortsnummer eller annan känslig betalningsinformation. Betalningslösningarna på First Hotels webbsidor levereras av en PCI-certifierad tredje part som krypterar all data. First Hotels arbetar kontinuerligt för att uppnå så hög säkerhet som möjligt för dig som användare, men vi kan inte garantera säkerheten gällande information du uppger när du uppkopplad på internet.

7. Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Personuppgifter lagras inte längre än det som är nödvändigt för att uppfylla föremålet med behandlingen eller de lagstadgade plikterna vi har. Till exempel kräver bokföringslagen att detaljerad köphistorik sparas i fem år.

Vi raderar personuppgifterna om dig, om du ber oss om det, såvida vi inte har en rättslig grund eller är skyldiga enligt lag att spara uppgifterna.

För att radera eller få översikt över vilka uppgifter vi har sparat om dig, kontakta oss på e-post.

tradeDoubler