Hoppa till huvudinnehållet

Umeå

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Umeå

Letar du hotell i Umeå nära Centralstationen ligger First Hotel Dragonen bra till. Vårt hotell i Umeå har 94 moderna rum, konferens- och möteslokaler och huserar den populära den restaurangen Harriets. Kommer du med flyg ligger Umeå flygplats bara 10 minuters bilresa från hotellet.

Umeå - Norrlands kulturhuvudstad, har mycket att erbjuda sina besökare. Här ligger bland annat favoriter som Guitars – The Musuem, Bildmuseet och Västerbottens museum. Men det finns mycket annat att göra än att gå på museum när man är i Umeå. Norrlandsoperan och festivalen Brännbollsyran lockar musikintresserade besökare, och är man naturälskare bjuder Umeåregionen på både skog, skärgård och under vinterhalvåret snöfyllda skidbackar och skidspår.

Våra hotell i Umeå

 • lobby
  TripAdvisor
  Västra Norrlandsgatan 5, 903 27 Umeå
  Boka nu!
  First Hotel Dragonen är ett familjeägt hotell i centrala Umeå. Vi erbjuder 94 bekväma och modernt designade rum och sviter, en konferenssal för 40 personer samt en kombinerad konferens- och eventlokal på 240 kvm. Hotellet samarbetar med den uppskattade restaurangen Harriets som i delade lokaler serverar mat med klassisk grund och en blinkning åt det lokala och norrländska.

  Vi kan varmt rekommendera ett besök i vår härliga relaxavdelning med bastu och ”ice bucket” efter en dag med möten, konferenser eller andra äventyr i Umeå och dess omgivningar.

  Inom gångavstånd finner ni Umeås shoppingområden, restauranger, Umeå Folkets Hus, Norrlandsoperan och Umeälvens härliga strandpromenad.

  First Hotel Dragonen ligger fem minuters promenad från Centralstationen, och 10 minuters bilresa från flygplatsen. Gäster som kommer med bil finner parkering i P-hus i samma fastighet som hotellet. Biljetter går att köpa i receptionen till förmånligt pris.

  Vi önskar er varmt välkomna till oss!
  Erica & Linus med personal
tradeDoubler