Hoppa till huvudinnehållet

Umeå

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Umeå

  • Letar du hotell i Umeå nära Centralstationen ligger First Hotel Dragonen bra till. Vårt hotell i Umeå har 94 moderna rum, konferens- och möteslokaler och huserar den populära den restaurangen Harriets. Kommer du med flyg ligger Umeå flygplats bara 10 minuters bilresa från hotellet.

    Umeå - Norrlands kulturhuvudstad, har mycket att erbjuda sina besökare. Här ligger bland annat favoriter som Guitars – The Musuem, Bildmuseet och Västerbottens museum. Men det finns mycket annat att göra än att gå på museum när man är i Umeå. Norrlandsoperan och festivalen Brännbollsyran lockar musikintresserade besökare, och är man naturälskare bjuder Umeåregionen på både skog, skärgård och under vinterhalvåret snöfyllda skidbackar och skidspår.

Våra hotell i Umeå

  • lobby
    Västra Norrlandsgatan 5, 903 27 Umeå
    Boka rum
    First Hotel Dragonen är ett familjeägt hotell i centrala Umeå. Vi erbjuder 94 bekväma och modernt designade rum och sviter, en konferenssal för 40 personer samt en kombinerad konferens- och eventlokal på 240 m². Hotellet samarbetar med den uppskattade restaurangen Harriets som i delade lokaler serverar mat med klassisk grund och en blinkning åt det lokala och norrländska.