Hoppa till huvudinnehållet

Köpenhamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell & sevärdheter i Köpenhamn

Köpenhamn är en avslappnad, modern och charmig storstad. Kom hit och låt dig inspireras av den danska livsstilen och allt det som gör danskarna till världens lyckligaste folk. När du ger dig ut på stan gör då som köpenhamnarna – låna en stadscykel helt gratis och se Köpenhamn från cykelsadeln. Köpenhamn är en av Europas främsta gourmetstäder och är känd för sitt nya nordiska kök.

Våra hotell i Köpenhamn

 • Kong Frederik
  Vester Voldgade 25, 1552 Köpenhamn
  Boka nu!
  Perfekt läge mitt i centrala Köpenhamn. Härifrån har du nära till nöjesparken Tivoli och shopping på huvudgatan Strøget.
 • standard dubbelrum
  Løngangstræde 27, 1468 Köpenhamn
  Boka nu!
  First Hotel Twentyseven är inte bara ett hotell. Det är ditt andra och väldigt centrala hem när du vill utforska Köpenhamn, där varje dag inleds med en riklig frukostbuffé. Här är allt utformat för att du ska känna dig som hemma. Upplev den välkomnande nordiska designen, komforten, gästfriheten och det okomplicerade livet på hotellet. Och vi ligger bara tre minuter från Rådhuspladsen, Tivoli och Strøget.

  Vi står redo med tips på allt som lokalbefolkningen älskar med Köpenhamn. Du kan också...
 • junior svit
  Helgolandsgade 3, 1653 Köpenhamn
  Boka nu!
  Letar du efter ett hotell som har fantastiskt läge, är enkelt att ta sig fram till, och där personalen alltid ler emot dig, så har du hittat rätt ställe. First Hotel Mayfair ligger på fem minuters promenad från centralstationen, och om du tar tåg eller taxi från flygplatsen hälsas du välkommen i receptionen 20 minuter senare.

Sevärdheter i Köpenhamn