Hoppa till huvudinnehållet

Köpenhamn

Boka boende

Rum 1

Lägg till rum

Köpenhamn

Våra hotell i Köpenhamn

 • TripAdvisor
  Vester Voldgade 25, 1552 Köpenhamn
  First Hotel Kong Frederik är ett av Köpenhamns klassiska och historiska hotell. Hotellet ligger centralt med närhet till Rådhusplatsen, Tivoli och shopping med Ströget rätt runt hörnet. Hotellet har genom åren varit ett återkommande val för internationella artister och legendariska danska poeter.
 • TripAdvisor
  Løngangstræde 27, 1468 Köpenhamn
  First Hotel Twentyseven ligger på Løngangstræde i centrala Köpenhamn. Byggnaden bär på över 100 års historia och har använts till hotellverksamhet i många år. Atmosfären har bevarats medan alla allmänna platser är inredda färgrikt, modernt och humoristiskt. Gården ”Courtyard” är som skapad för långa kvällar med rosévin och drinkar, med funkiga ljudslingor i bakgrunden och levande ljussättning. Härifrån upplever du enkelt allt med Köpenhamn; Tivoli, shopping på Ströget, Christiania, konserter på klassiska Parken och mycket mera.
 • TripAdvisor
  Helgolandsgade 3, 1653 Köpenhamn
  First Hotel Mayfair välkomnar dig till en unik hotellupplevelse i populära Vesterbro i Köpenhamn.

  First Hotel Mayfair är ett hotell med individuell och personlig stil som sätter en ny standard för personlig service och unika hotellupplevelser. Med sitt förnämliga läge i hjärtat av Köpenhamn – bara några meter från Tivoli, Strøget och Rådhustorget – är First Hotel Mayfair en idealisk bas under ditt besök i Köpenhamn, oavsett om du är där i affärer eller på nöjesresa.

Sevärdheter i Köpenhamn

tradeDoubler