Hoppa till huvudinnehållet

Köpenhamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell & sevärdheter i Köpenhamn

Köpenhamn är en avslappnad, modern och charmig storstad. Kom hit och låt dig inspireras av den danska livsstilen och allt det som gör danskarna till världens lyckligaste folk. När du ger dig ut på stan gör då som köpenhamnarna – låna en stadscykel helt gratis och se Köpenhamn från cykelsadeln. Köpenhamn är en av Europas främsta gourmetstäder och är känd för sitt nya nordiska kök.

Våra hotell i Köpenhamn

 • fasad
  TripAdvisor
  Vester Voldgade 25, 1552 Köpenhamn
  Boka nu!
  First Hotel Kong Frederik är det givna valet för resenärer som värdesätter central placering, och rum som osar av elektrisk stadsatmosfär. First Hotel Kong Frederik kombinerar charmen och personligheten av ett boutique-hotell med hög servicestandard. Upptäck Köpenhamns pulserande stadsliv och återvänd till hotellet för en god natts sömn, som är en kung värdig.
 • Fasad
  TripAdvisor
  Løngangstræde 27, 1468 Köpenhamn
  Boka nu!
  First Hotel Twentyseven ligger på Løngangsstræde 27 i den historiska delen av Köpenhamn. Här har man drivit hotellverksamhet under många år, och själva huset har över 100 år på nacken.

  Hotellet har dock hängt med i Köpenhamns pulserande utveckling och är modernt inrett med mycket färg och en stor dos humor.
  Innergården Court Yard är den perfekta platsen för långa, ljusa sommarkvällar med levande ljus och ett glas rosévin.

  Frukosten serveras som buffé med ett stort urval av varma och kalla rätter, kaffe, te och juice. Här kan du få en perfekt start på dagen innan du ger dig ut i Köpenhamnsvimlet eller kastar dig över arbetet.

  Om du vill ha en perfekt bas för din vistelse i Köpenhamn – nära till Tivoli, shopping, Christiania, teater – så checka in på Hotel Twentyseven. Härifrån kan du lätt ta dig runt, antingen till fots, per cykel, med kollektivtrafik eller med (cykel)taxi.

  Personalen står till tjänst om du behöver väganvisningar eller hjälp med bokningar och liknande.
 • fasad
  TripAdvisor
  Helgolandsgade 3, 1653 Köpenhamn
  Boka nu!
  Letar du efter ett hotell som har fantastiskt läge, är enkelt att ta sig fram till, och där personalen alltid ler emot dig, så har du hittat rätt ställe. First Hotel Mayfair ligger på fem minuters promenad från centralstationen, och om du tar tåg eller taxi från flygplatsen hälsas du välkommen i receptionen 20 minuter senare.

  Oavsett vilket rum du bokar är det inrett för att tillgodose ditt viktigaste behov – att vara ditt hem när du reser hemifrån. Tag av dig skorna och koppla av med nyheterna på sängen, eller sätt dig vid skrivbordet och utnyttja vårt supersnabba internet för att jobba undan lite grann. Föredrar du liv omkring dig kan du ta på skorna igen och släntra ner till baren eller sätta dig i vår mysiga lounge.

  Med sitt läge på en lugn och tyst gata på Vesterbro är du på enkelt gångavstånd från många högt rekommenderade restauranger, Det Ny Teater, Tivoli, Søerne och det populära området Kødbyen, där matställen, konstgallerier och barer ligger sida vid sida. Vi hjälper alltid gärna till med rekommendationer och bokningar.

  Är du redo att boka? Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen på Helgolandsgade.

Sevärdheter i Köpenhamn

tradeDoubler