Hoppa till huvudinnehållet

Köpenhamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell & sevärdheter i Köpenhamn

First Hotels har ett hotell i Köpenhamn, First Hotel Kong Frederik. Hotellet ligger vid Rådhuspladsen nära attraktioner och sevärdheter som Tivoli, Ströget, Nyhavn och Rundetårn. Dessutom tar det bara fem minuter att gå till Köpenhamns centralstation, Københavns Hovedbanegård. Vi rekommenderar gärna upplevelser som Den Blå Planet och Dyrehavsbakken som ligger strax utanför stan, och som är speciellt kul för barnfamiljer. Ett annat populärt besöksmål med barn är Köpenhamns zoo, eller Zoologisk Have som det heter på danska.

Önskar du att bo på ett hotell med kunglig atmosfär är First Hotel Kong Frederik något för dig. Detta är ett boutiquehotell med hög servicenivå, charm och som pricken över i:et ligger den populära fiskrestaurangen Louises Fiskebar också på hotellet.

Köpenhamn är Skandinaviens största festivalstad, och Nordens absoluta centrum för gastronomi och jazz. Bo på First Hotel Kong Frederik, hyr en cykel i receptionen och upplev huvudstaden på två hjul där kultur, underhållning och aptit på livet står högst på att-göra-listan.

Våra hotell i Köpenhamn

  • Kong Frederik
    Vester Voldgade 25, 1552 Köpenhamn
    Boka nu!
    Perfekt läge mitt i centrala Köpenhamn. Härifrån har du nära till nöjesparken Tivoli och shopping på huvudgatan Strøget.

Sevärdheter i Köpenhamn