Hoppa till huvudinnehållet

Köpenhamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Hotell & sevärdheter i Köpenhamn

Köpenhamn är en avslappnad, modern och charmig storstad. Kom hit och låt dig inspireras av den danska livsstilen och allt det som gör danskarna till världens lyckligaste folk. När du ger dig ut på stan gör då som köpenhamnarna – låna en stadscykel helt gratis och se Köpenhamn från cykelsadeln. Köpenhamn är en av Europas främsta gourmetstäder och är känd för sitt nya nordiska kök.

Våra hotell i Köpenhamn

 • fasad
  TripAdvisor
  Vester Voldgade 25, 1552 Köpenhamn
  First Hotel Kong Frederik är ett av Köpenhamns klassiska och historiska hotell. Hotellet ligger centralt med närhet till Rådhusplatsen, Tivoli och shopping med Ströget rätt runt hörnet. Hotellet har genom åren varit ett återkommande val för internationella artister och legendariska danska poeter.
 • Fasad
  TripAdvisor
  Løngangstræde 27, 1468 Köpenhamn
  Hotel Twentyseven ligger på Løngangsstræde 27 i den historiska delen av Köpenhamn. Här har man drivit hotellverksamhet under många år, och själva huset har över 100 år på nacken.

  Hotellet har dock hängt med i Köpenhamns pulserande utveckling och är modernt inrett med mycket färg och en stor dos humor.
  Innergården Court Yard är den perfekta platsen för långa, ljusa sommarkvällar med levande ljus och ett glas rosévin.

  Frukosten serveras som buffé med ett stort urval av varma och kalla rätter, kaffe, te och juice. Här kan du få en perfekt start på dagen innan du ger dig ut i Köpenhamnsvimlet eller kastar dig över arbetet.

  Om du vill ha en perfekt bas för din vistelse i Köpenhamn – nära till Tivoli, shopping, Christiania, teater – så checka in på Hotel Twentyseven. Härifrån kan du lätt ta dig runt, antingen till fots, per cykel, med kollektivtrafik eller med (cykel)taxi.

  Personalen står till tjänst om du behöver väganvisningar eller hjälp med bokningar och liknande.
 • fasad
  TripAdvisor
  Helgolandsgade 3, 1653 Köpenhamn
  First Hotel Mayfair välkomnar dig till en unik hotellupplevelse i populära Vesterbro i Köpenhamn.

  First Hotel Mayfair är ett hotell med individuell och personlig stil som sätter en ny standard för personlig service och unika hotellupplevelser. Med sitt förnämliga läge i hjärtat av Köpenhamn – bara några meter från Tivoli, Strøget och Rådhustorget – är First Hotel Mayfair en idealisk bas under ditt besök i Köpenhamn, oavsett om du är där i affärer eller på nöjesresa.

Sevärdheter i Köpenhamn

tradeDoubler