Hoppa till huvudinnehållet

Köpenhamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell, lägenheter och sevärdheter i Köpenhamn

 • Besök Köpenhamn och bo på Q Apartments - First Partner. Vi har sju partnerhotell som erbjuder lägenheter för kortare och längre boende i Köpenhamn. Med adresser i Nørrebro, Østerbro, Indre By, Frederiksberg, Vesterbro och Christianhavn är du nära alla sevärdheter och "must-dos" i den danska huvudstaden. Härifrån når du enkelt attraktioner som Tivoli, Strøget, Nyhavn och Rundetårn med flera.

  Reser du med barn till Köpenhamn rekommenderar vi ett besök på salt- och sötvattensakvariet Den Blå Planet utanför centrum eller nöjesfältet Dyrehavsbakken (ofta kallad bara Bakken) som ligger i Köpenhamns norra delar. Ett annat populärt besöksmål för familjer är Köpenhamns zoo, eller Zoologisk Have som det heter på danska.

  Ett fint sätt att uppleva Köpenhamn är med båt. Med en kanaltur i city upplever du Operahuset, biblioteket Den Svarta Diamanten, Den lilla havsjungfrun och drottningens residens, slottet Amalienborg och Christiansborg från vattnet.

Våra hotell i Köpenhamn

 • Moderna möbler i vardagsrum hotell lägenhet rum. Foto.
  ,
  Boka rum
  Q Apartments Ydre Østerbro – First Partner erbjuder attraktiva lägenheter i den familjevänliga stadsdelen Ydre Østerbro. En lugn del av Köpenhamn med grönskande allmänna parker och stadens fridfulla sjöar.

  De flesta delar av inre Østerbro dateras till slutet av 1800-talet. Längs de charmiga klassiska gatorna ligger mysiga kaféer, butiker och restauranger. Denna stadsdel utgör en skattkista av fantastiska upplevelser för människor i alla åldrar och är perfekt för cykelturer och promenader.
 • Vardagsrum tvårumslägenhet. Foto.
  ,
  Boka rum
  Q Apartments Vesterbro - First Partner erbjuder attraktiva lägenheter i en av Köpenhamns mest livfulla stadsdelar, Vesterbro. Området sträcker sig från den klassiska nöjesparken Tivoli till de moderna bostadshöghusen i ”Carlsberg Byen”. Hjärtat av Vesterbro är kanske det mest trendiga, hippa och coola Köpenhamn har att erbjuda.

  Här hittar du den populära Kødbyen, Köpenhamns motsvarighet till New Yorks Meatpacking District fullt av restauranger, barer och surrande nattliv samt några...
 • Modern design vardagsrum hotell lägenhet. Foto.
  ,
  Boka rum
  Q Apartments Nørrebro - First Partner erbjuder fullservicelägenheter i Nørrebro, en av Köpenhamns hippaste stadsdelar. Kärnan i denna livliga stadsdel dateras till slutet av 1800-talet och sträcker sig från stadens insjöar till de kulturrika områdena runt Nørrebro Station.

  Med sin kreativa stadskultur och ständigt pulserande atmosfär erbjuder denna del av staden ett brett utbud av butiker, familjevänliga grönområden och innovativa matställen. En sann smältdegel av människor och lokala...
 • Tvårumslägenhet Indre Österbro. Foto.
  ,
  Boka rum
  Q Apartments Indre Østerbro – First Partner erbjuder attraktiva lägenheter i den familjevänliga stadsdelen Østerbro i Köpenhamn. Detta är ett lugnt och elegant område med grönskande parker och fridfulla innerstadssjöar.

  De flesta delar av Indre Østerbro dateras till slutet av 1800-talet. Längs de charmiga klassiska gatorna hittar du mysiga kaféer, boutiquer och restauranger. Denna stadsdel är en skattkista av fantastiska upplevelser för alla åldrar och perfekt för cykelturer och promenader.
 • Klassisk vardagsrum design hotell lägenhet. Foto.
  ,
  Boka rum
  Q Apartments Indre By - First Partner erbjuder fullt utrustade lägenheter i den historiska stadskärnan av centrala Köpenhamn. Området erbjuder mer än en kvadratkilometer med slingrande gator som härstammar från medeltiden, varav många är bilfria. Här hittar du spännande butiker, populära restauranger, trendiga kaféer och trevliga barer.

  På stadens huvudgågata, Ströget, ligger både varuhus med kända märken och lyxiga boutiquer i högre prisklasser. Stadens centrum är också hem för folkkära...
 • Trevligt vardagsrum Hotel Apartment Frederiksberg. Foto.
  ,
  Boka rum
  Q Apartments Frederiksberg - First Partner erbjuder exklusiva lägenheter i Frederiksberg. Med sina eleganta boulevarder och villor är Frederiksberg en av Köpenhamns mest charmiga och eleganta stadsdelar.

  Q Apartments Frederiksberg erbjuder 17 fullt möblerade lägenheter i Frederiksberg med eget kök, TV och internet.

  Frederiksberg ligger centralt, där du både hittar trevliga gator med modebutiker och kaféer, samt stora vackra parker. Denna lugna och eleganta stadsdel är ett perfekt val för...
 • ,
  Boka rum
  Q Apartments Christianshavn - First Partner erbjuder ett urval fullt utrustade lägenheter i Köpenhamns historiska kanaldistrikt Christianshavn. Här hittar du färgglada hus längs vattnet, mysiga restauranger och en livlig gatumatmarknad.

  Området är också känt för fristaden Christiania, och nära Christianshavn och Holmen, i det tidigare skeppsvarvsområdet Refshaleøen, hittar du en kreativ mix av trevliga matställen och marknader.