Hoppa till huvudinnehållet

Odense

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Odense

Om du söker hotell i Odense och vill bo mitt i city har First Hotel Grand både rätt läge och kvalitet. Hotellet stod klart 1897 och är därmed en del av Odenses historia och kultur. Bor du mitt i Odense centrum har du nära till stadens många kulturella upplevelser såsom museer, slott och många kända sevärdheter.

Danmarks tredje största stad har en stadskärna som pulserar av nattliv och många spännande matställen. Järnvägsgatan, där First Hotel Grand ligger, har massor av detta och dessutom finns det självklart shopping och kollektivtrafik precis i närheten av hotellet.

Våra hotell i Odense

  • fasad
    Jernbanegade 18, 5000 Odense
    Boka nu!
    First Hotel Grand i centrala Odense är den perfekta utgångspunkten för par på romantiskt citybreak så väl som för kvalitetsmedvetna affärsresenärer. På First Hotel Grand i Odense har vi öga och stor respekt för detaljer, och vi sätter vår ära i att leverera en upplevelse utöver det man förväntar. Njut atmosfären på First Hotel Grand i ett av de många relax-områdena, i restaurangen eller i loungen – i vad vi tycker är en av Danmarks läckraste inramningar.

    Välkommen till First Hotel Grand – Odenses stolthet sedan 1897.

tradeDoubler