Hoppa till huvudinnehållet

Odense

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Hotell i Odense

Om du söker hotell i Odense och vill bo mitt i city har First Hotel Grand både rätt läge och kvalitet. Hotellet stod klart 1897 och är därmed en del av Odenses historia och kultur. Bor du mitt i Odense centrum har du nära till stadens många kulturella upplevelser såsom museer, slott och många kända sevärdheter.

Danmarks tredje största stad har en stadskärna som pulserar av nattliv och många spännande matställen. Järnvägsgatan, där First Hotel Grand ligger, har massor av detta och dessutom finns det självklart shopping och kollektivtrafik precis i närheten av hotellet.

Våra hotell i Odense

  • Fasad
    TripAdvisor
    Jernbanegade 18, 5000 Odense
    First Hotel Grand ligger i centrala Odense. Hotellet har varit ett av stadens mest framstående hotell sedan 1897 och genomgått grundliga ombyggndader genom åren. Restaurangen har fått nytt liv med inriktning mot franskt brasserie och här serveras klassiska bistrorätter med stil. Baren har transformerats till en luxös saloon i varma, intima färger och huserar ett privat bibliotek. Välkommen till First Hotel Grand - stadens klassiska själ.
tradeDoubler