Hoppa till huvudinnehållet

Odense

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Odense

  • Om du söker hotell i Odense och vill bo mitt i city har First Hotel Grand både rätt läge och kvalitet. Hotellet stod klart 1897 och är därmed en del av Odenses historia och kultur. Bor du mitt i Odense centrum har du nära till stadens många kulturella upplevelser såsom museer, slott och många kända sevärdheter.

    Danmarks tredje största stad har en stadskärna som pulserar av nattliv och många spännande matställen. Järnvägsgatan, där First Hotel Grand ligger, har massor av detta och dessutom finns det självklart shopping och kollektivtrafik precis i närheten av hotellet.

Våra hotell i Odense

  • Jernbanegade 18, 5000 Odense
    Boka rum
    First Hotel Grand är ett klassiskt stadshotell från 1897. Centralt beläget på gågatan i hjärtat av Odense och är därmed en naturlig och central del av det pulserande stadslivet. 500 meter från hotellet finns tåg- och bussterminalen samt attraktioner för hela familjen.

    På hotellet hittar du Grand's Fiskrerestaurant och Grand Bar. Här kan du njuta av utsökt mat och dryck i stämningsfulla omgivningar. Hotellet erbjuder även en välsmakande lunchbuffé, och här finns även lounge, gym, två stora...