Hoppa till huvudinnehållet

Bengtsfors

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och saker att göra i Bengtsfors

  • Det är inget tvivel om att Bengtsfors är en pärla när det gäller utomhusaktiviteter. Letar du efter boende och saker att göra i Bengtsfors har du hittat rätt. Vårt hotell i Bengtsfors ligger vid sjön Lelång och Dalslands kanal. En perfekt utgångspunkt för dig som vill paddla kajak eller kanot, fiska, cykla eller vandra en av de många fina vandringslederna runt sjön. Som en del av Dalsland – Sveriges sjötätaste landskap – och med Dalslands kanal som huvudådra genom staden är det inte konstigt att evenemang som Dalsland Kanot Maraton+, terrängloppet Dalsland X-Trail, mountainbiketävlingen Dalsland X-Country och Dalsland Swimrun går av stapeln här.

    Besöker du vårt hotell i Bengtsfors tycker vi att du ska passa på att äta i restaurangen eller testa hotellets gym, och kommer du under sommaren har du även möjlighet att svalka av dig i den populära utomhuspoolen på hotellet. Men oavsett årstid står First Hotel Bengtsfors redo att ta emot dig med öppna armar.

Våra hotell i Bengtsfors

  • Hotellets fasad "by night"
    Karlsbergsvägen 3, 666 31 Bengtsfors
    Boka rum
    First Hotel Bengtsfors erbjuder ett centralt boende mitt i Bengtsfors men med närhet till naturen och aktiviteter såsom kajakpaddling, fiske eller vandring i de vackra omgivningarna. Hotellets restaurang frestar med klassisk husmanskost och internationella rätter i sällskap av den fantastiska panoramavyn över Dalslands kanal. Hotellet har träningsmöjligheter i ett fullt utrustat gym samt en uppvärmd utomhuspool. Hos oss konfererar ni i ljusa, nyrenoverade lokaler och vi skräddarsyr givetvis...