Hoppa till huvudinnehållet

Oslo

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Hotell & sevärdheter i Oslo

Oslo ligger vid den vackra Oslofjorden. Staden är mycket populär bland resenärer som vill åka på storstadssemester nära naturen. En kort båtresa är allt som behövs från att ta dig från storstaden till en solig strand eller så kan du koppla av i en av Oslos många parker. Förutom de välkända sevärdheterna, som exempelvis Edvard Munch-museet, bjuder Oslo även på ett spektakulärt nytt hamnområde med ett modernt operahus. Våra hotell i Oslo ligger centralt, har parkeringsmöjligheter i närheten, sköna sängar samt fri WiFi och frukost inkluderat i priset.

Våra hotell i Oslo

 • TripAdvisor
  Kongens Gate 5, Oslo Oslo
  First Hotel Grims Grenka är ett unikt internationellt designhotell i hjärtat av Oslo. Hotellet är beläget i urbana omgivningar i centrala Oslo, och har 65 stora och luftiga rum i äkta skandinavisk stil. I Q Lounge, vår bar på takterrassen, kan du njuta av fantastisk utsikt över Oslo, Aker Brygge och fjorden. Välkommen att uppleva Grims Grenka – ett ledande designhotell i hjärtat av Oslo.
 • standard double rum
  TripAdvisor
  Tollbugata 25, 0157 Oslo
  First Hotel Millennium är ett av de mest centrala hotellen i Oslo. Berömda Karl Johans gate ligger ett stenkast från hotellet, likaså populära Aker Brygge och Stortinget. Hotellet renoverades 2011 och erbjuder moderna rum med bra standard. Högst upp i First Hotel Millennium ligger sviterna, med balkong och fantastisk utsikt över Oslo.

Sevärdheter i Oslo

tradeDoubler