Hoppa till huvudinnehållet

Oslo

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell & sevärdheter i Oslo

  • Oslo ligger vid den vackra Oslofjorden. Staden är mycket populär bland resenärer som vill åka på storstadssemester nära naturen. En kort båtresa är allt som behövs från att ta dig från storstaden till en solig strand eller så kan du koppla av i en av Oslos många parker. Förutom de välkända sevärdheterna, som exempelvis Edvard Munch-museet, bjuder Oslo även på ett spektakulärt nytt hamnområde med ett modernt operahus. Vårt hotell i Oslo, First Hotel Millennium, ligger centralt, har parkeringsmöjligheter i närheten, sköna sängar samt fri WiFi och frukost inkluderat i priset.

Våra hotell i Oslo

  • Tollbugata 25, 0157 Oslo
    Boka rum
    First Hotel Millennium är perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till stadens attraktioner och sevärdheter. Hotellet ligger mitt mellan centralstationen Oslo S och populära Aker Brygge, med Karl Johans gate och Stortinget ett stenkast bort.

    Vi har 114 komfortabla rum i olika storlekar och kategorier som passar både affärsresenärer och turister. Förutom våra Standardrum har vi Superior-rum med balkong, rum som passar för rullstolsanvändare och familjerum som tar upp till fem...

Sevärdheter i Oslo