Hoppa till huvudinnehållet

Grönland

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell på Grönland | Saker att göra i Aasiaat, Ilulissat, Nuuk, Sisimiut

 • Välkommen till Grönland - ditt arktiska äventyr börjar här. Vi erbjuder fyra hotell på Grönland i städerna Aasiaat, Ilulissat, Nuuk och Sisimiut på öns västkust. Hotellen nås enklast via inrikesflyg och flygplatserna erbjuder både biluthyrning och transferbuss. Hotellen erbjuder gratis parkering med laddningsstationer för elbilar.

  Passa på att uppleva val- och havsafari i Diskobukten norr om polcirkeln, ge dig ut på skidåkning och snöskoterturer i vidsträckt vinterlandskap, åk hundspann som inuiterna gjort i århundranden eller upplev landskapet med helikoptersightseeing. Grönlands fascinerande natur har mycket att erbjuda, och från våra hotell på Grönland har du alltid nära till arktiska upplevelser. Väljer du att bo på hotell i Nuuk, Grönlands huvudstad så rekommenderar vi en stadsvandring där du lär dig mer om stadens historia och utforskar dess sevärdheter.

Våra hotell i Grönland

 • Sammiarneq 9, 3950
  Boka rum
  Hotel SØMA Aasiaat - First Partner Collection har ett fantastiskt kustläge vid Diskobukten. Från ditt rum eller från hotellterrassen kan du ha turen att få se lekande valar i havet.

  Aasiaat erbjuder arktiska äventyr både sommar och vinter. Hotellet har sin egen båtplats och är en perfekt utgångspunkt för upplevelser i naturen, såsom hundslädåkning, vandring, havsafari och fiske. Dessa upplevelser kan köpas till som en del av din vistelse här.

  Hotellet erbjuder även en charmig restaurang och...
 • Hotellrum SOMA Sisimiut. Bild.
  Frederik den IX’s Plads, 3911 Grönland
  Boka rum
  Hotel SØMA Sisimiut - First Partner Collection erbjuder 32 bekväma rum, varav ett familjerum. Hotellet har ett lugnt och centralt läge i Sisimiut mittemot Sisimiut Museum, och är en perfekt utgångspunkt för utflykter längs norra polcirkeln och seglingsturer runt Grönland.

  Hotel SØMA Sisimiut har ett arktiskt utomhusspa med bubbelpool och bastu. Hotellets kafeteria och bar är öppen varje dag fram till kl. 22:00. Hotellet erbjuder även uthyrning av mountainbikes.

  Är du intresserad av...
 • Dubbelrum Superior Hotel Søma Nuuk. Foto.
  Marinevej 3, 3900 Grönland
  Boka rum
  Hotel SØMA Nuuk - First Partner Collection ligger en kort promenad från centrala Nuuk med sina museer och historiska kolonialhamn i närheten. Hotellet erbjuder moderna och bekväma rum och har ett arktiskt utomhusspa med bubbelpool och bastu. Hotellets restaurang serverar frukost samt rätter tillagade med grönländska råvaror. På hotellet hittar du också en terrass, loungeområde och gratis WiFi. Receptionen är öppen 24/7.

  Nuuk erbjuder fantastiska naturupplevelser året runt, såsom...
 • Hotel Søma Ilulissat översikt. Foto.
  Nuussuattaap Aqq. 2, 3952 Grönland
  Boka rum
  Hotel SØMA Ilulissat - First Partner Collection ligger på den högsta punkten i Ilulissat, omgiven av öppen arktisk natur och med vidsträckt utsikt över isfjorden. De moderna och bekväma hotellrummen är sammanlänkade med en portik och har utsikt över antingen fjorden eller bergen. Hotellet erbjuder även en penthouse-lägenhet med eget kök. Frukost serveras i hotellets restaurang, som har en privat naturskön terrass. Hotellet erbjuder också möjligheter för konferens och möten.

  Ilulissat är känd...