Hoppa till huvudinnehållet

Golfpaket Veckefjärden

Golfpaket Veckefjärden

Välkommen att spela golf i Örnsköldsvik och ”Foppaland”. Bo på First Hotel Statt och spela golf mitt i vackra Höga Kusten i sommar. Tillsammans med  Veckefjärdens Golfklubb erbjuder vi dig ett paket som innehåller logi och greenfee.

Veckefjärden Golfbana

Fotograf: Ludwig Arnlund

Denna så omtalade golfbana där Peter Forsberg är en av initiativtagarna ligger vid Veckefjärden, alldeles utanför centrum av Örnsköldsvik. Golfbanan har två ansikten, dels en hedbana med tuff design, dels en seasidebana med öppet landskap.

Bor gör du hos oss på detta anrika hotell från 1913. Vi erbjuder ett skönt boende med trevliga rum och sviter, flera av rummen har en härlig utsikt över den inre hamnen.

I detta erbjudande ingår:

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Greenfee

Bokningsinformation:
Vid bokning: Fyll i önskemål av bana, dag samt tid. Hcp på samtliga spelare i comment raden. Hotellet kommer att ringa upp er fö att stämma av bokningen. Det är därför viktigt att ni fyller i telefonnummer och mailadress så att vi kan nå er.

Bokningsbekräftelse: Denna bokning ska ses som en förfrågan där flera aspekter såsom önskad dag, speltid och golfbana behöver bekräftas med extern part. Bekräftelse av bokningen sker först när vi kontaktar er.

Bokning och boendeperiod

  • Alla dagar 1 juni-31 augusti
  • Helger 1-30 september

Andra bokningsvillkor

Vänligen notera: Tillägg och extra greenfee är inte inräknade i priset. Dessa kostnader tillkommer utöver paketet.

Boka: Golfpaket Veckefjärden

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.
tradeDoubler