Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Central

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 760,0 SEK

Rum 1

Lägg till rum

First Hotel Central

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 760 SEK

Helt nytt & centralt i Norrköping

First Hotel Central är ett centralt hotell i Norrköping. First Hotel Central erbjuder 77 moderna och komfortabla rum inklusive sex sviter, restaurang och konferensfaciliteter. I relaxavdelningen finns bastu och ett soldäck på taket med enastående utsikt över Norrköping.

Receptionen är öppen varje dag till 01:00. Givetvis löser vi senare ankomster också. Ge gärna besked i god tid innan.

I våra rum ingår gratis bokning av vår relaxavdelning. Relaxen och bastu är öppen måndag - lördag mellan 16.00- 21.00 och bokas i receptionen på plats på hotellet.

Läs full beskrivning
 • 0 m till centrum

 • 27 km till Kolmården djurpark

Faciliteter

 • Restaurang & bar

  Vår restaurang är en plats man kommer för att mötas – en plats där man känner sig lika välkommen oavsett om man kommer ensam, med sina vänner, sin familj eller på en första träff.

 • Gym & wellness

  Välkommen att använda relaxavdelningen hos oss.

  På hotellet har vi bastu, gym och ett soldäck med jacuzzi och enastående utsikt över Norrköping.

Paket & erbjudanden

 • Kolmården Djurpark

  Upplev Kolmårdens Djurpark och bo på First Hotel Central i Norrköping. Kolmårdens Djurpark är en av Sveriges största turistattraktioner och har Skandinaviens enda delfinarium. Spännande och kul för både små och stora helt enkelt. Detta erbjudande inkluderar entréavgift, boende, frukostbuffé och fri WiFi.

  Boka paket
 • Kolmården Djurpark 2 dagar

  Upplev Kolmårdens Djurpark i två dagar. Kul för hela familjen. Kolmårdens Djurpark är en av Sveriges största turistattraktioner och har Skandinaviens enda delfinarium. Detta erbjudande inkluderar entréavgift två dagar, boende en natt, frukostbuffé och fri WiFi.

  Boka paket
 • Kolmården Djurpark 2 nätter & 2 dagar

  Upplev Kolmårdens Djurpark i två dagar, och bo skönt hos oss i två nätter. Kolmårdens Djurpark är en av Sveriges största turistattraktioner och har Skandinaviens enda delfinarium. Detta erbjudande inkluderar entréavgift två dagar, boende två nätter, frukostbuffé och fri WiFi.

  Boka paket
tradeDoubler