Hoppa till huvudinnehållet

Säffle

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Säffle vid Värnen

Vid Värnen längs E45 mellan Trollhättan / Vänersborg upp mot Karlstad ligger idylliska Säffle. Under Gustav Vasas tid var detta en viktig handelsplats men staden har historia längre bak än så. Är du på besök i Värmland och Säffle har du flera möjligheter att se fornlämningar från Vikingatiden och bronsåldern. De mest kända är kanske hällristningen på Ulvudden, samt gravhögarna Kungshögen i Nysäter en bit utanför stan och Olof Trätäljas Gravhög vid det gamla vattentornet i centrala Säffle.

Bor du på First Hotel Royal, vårt enda hotell i Säffle, har du nära till det mesta. Och vill du inte gå på upptäcktsfärd bland fornlämningar finns det möjlighet till både shopping, god fika och om sommaren härliga båtturer på Värnen. First Hotel ligger en kort promenad från Säffle Kanal och ca fem minuter från buss- och tågstationen. Hotellet erbjuder fina konferensmöjligheter, en populär restaurang och moderna rum.

Våra hotell i Säffle

  • Olov Trätäljagatan 2, 66130 Säffle
    Boka nu!
    First Hotel Royal är ett modernt hotell med klassisk inredning beläget i hjärtat av Säffle. Här har du nära till stationen, restauranger, SäffleOperan, shopping och vackra promenadstråk längs Byälven. Hotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor, och här finns både små och stora konferenslokaler, samt stor matsal som passar bra till bröllop, förlovningsmiddagar, årsfester och mycket mer. I restaurangen erbjuder vi spännande möten mellan lokalbefolkningen och långväga gäster som alla trivs i vår gemytliga miljö. På First Hotel Royal är helt enkelt alla lika välkomna. Hotellrummen är utrustade med ett stort utbud fria TV-kanaler samt gratis internet. Vissa av rummen har även utsikt över Byälven.

tradeDoubler