Hoppa till huvudinnehållet

Kvinesdal

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Kvinesdal

 • Upplev den fantastiska naturen och de betagende landskapene när du bor på Utsikten Hotell Kvinesdal – First Partner. Vårt hotell i Kvinesdal erbjuder 85 välutstyrte rom, en restaurang som serverar utsökt mat, gratis parkering och en dedikert helikopterlandingsplats. Hotellet har också moderna möten som rommer upp till 130 deltakere, och som har panoramautsikt över havet.

  I närheten hittar du även KVINAbade-vannparken, som har ett urval av inomhus och utomhus boblebad, spännande vannsklier och mycket mer. I tillägg gir området otroliga möjligheter för fjällturer, klatring, golf på en av Norges finaste golfbanor, och spännande eventyr med vill sjöfart.

Våra hotell i Kvinesdal

 • Utsikt över hotellet. Bild.
  Utsikten 1, 4480 Kvinesdal
  Boka rum
  Utsikten Hotell Kvinesdal - First Partner är ett modernt konferenshotell med ett naturskönt läge mellan Stavanger och Kristiansand.

  Området erbjuder magnifika naturupplevelser samt en av Norges vackraste golfbanor. I närheten finns även vattenparken KVINAbadet med både inomhus- och utomhusbad, vattenrutschkanor och mycket mer. Området erbjuder även fantastiska möjligheter för fjällvandring och klättring, golf och vildlaxfiske.

  Utsikten Hotell Kvinesdal erbjuder 85 rum, gratis parkering och...