Hoppa till huvudinnehållet

Örebro

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Örebro

 • Letar du efter hotell i Örebro passar våra hotell First Hotel Örebro och City Center Hotel Örebro First Partner Collection bra. Båda hotellen ligger nära Örebro Centralstation och det är promenadavstånd till populära attraktioner och sevärdheter som Örebro Slott, Wadköping friluftsmuseum (som fått låna namn från hemmasonen och författaren Hjalmar Bergmans fiktiva stad), utsikts- och vattentornet Svampen och äventyrsbadet Lost City som har några av Sveriges längsta vattenrutschkanor. Perfekt för familjeäventyr med andra ord. För den som ska på konferens, kongress eller konsert så ligger Conventum också inom räckhåll för ett par raska ben.

  Passa även på att besöka natursköna Stadsparken när du är här, låt dig förtrollas över Svartåns stilla framfart genom centrum eller ta en tur med någon av båtarna på vackra Hjälmaren när du bor på ett av våra hotell i Örebro.

Våra hotell i Örebro

 • Frukostrum. Bild.
  Järnvägsgatan 22, 70362 Örebro
  Boka rum
  City Central Hotel Örebro - First Partner Collection ligger bekvämt till i Örebro, två minuter från Universitetssjukhuset och fem minuters promenad från Örebro Centralstation. Hotellet har 83 moderna rum och lägenheter med nyrenoverade badrum med dusch, TV och gratis WiFi.

  Från hotellet tar det bara fem minuter att gå till Örebro slott, och för den som önskar panoramavy över staden är ett besök i vattentornet Svampen ett måste. För familjer på besök i Örebro rekommenderar vi äventyrsbadet...
 • First Hotel Örebro
  Storgatan 24, 703 61 Örebro
  Boka rum
  First Hotel Örebro ligger centralt, men ändå lugnt beläget i Örebro nära tågstationen. Oavsett om du är i stan som turist eller på affärsresa får du en god natts sömn i ett av våra 71 unikt designade rum. Om du föredrar en av våra Sviter kan du lyxa till det med privat bastu och Jacuzzi. I vår trevliga lobbybar erbjuder vi dryck och enklare maträtter, inklusive vår populära hemlagade lasagne.

  Från hotellet är det nära till populära sevärdheter som Örebro Slott, friluftsmuseet Wadköping,...