Hoppa till huvudinnehållet

Örebro

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Örebro

Letar du efter hotell nära Örebro Centralstation eller hotell med jacuzzi på rummet kan First Hotel Örebro vara exakt det du letar efter. Vårt hotell i Örebro ligger kort väg från resecentrum och har sviter med jacuzzi och bastu. Från hotellet är det promenadavstånd till Örebro Slott och ska man på konferens, kongress eller konsert så ligger Conventum inom räckhåll för ett par raska ben.

Populära sevärdheter och attraktioner i Örebro är Wadköping – friluftsmuseet som fått låna namn från hemmasonen och författaren Hjalmar Bergmans fiktiva stad, det mäktiga vattentornet Svampen och äventyrsbadet Lost City med några av Sveriges längsta vattenrutschkanor. Perfekt för familjeäventyr.

Passa även på att besöka natursköna Stadsparken, låt dig förtrollas över Svartåns stilla framfart genom centrum eller ta en tur med någon av båtarna på vackra Hjälmaren när du bor på First Hotel i Örebro.

Våra hotell i Örebro

 • Svit
  Storgatan 24, 703 61 Örebro
  Boka nu!
  First Hotel Örebro är ett centralt beläget hotell i Örebro. Hotellet ligger en kort promenad från både tågstationen och slottet. Alla våra 71 rum är unikt inredda och designade i klassisk och modern stil. Våra två sviter har egen privat bastu och bubbelbad. First Hotel Örebro är miljöcertifierat av Svensk Miljöbas. I hotellets reception säljer vi rabatterade parkeringsbiljetter till det närliggande parkeringsgaraget. Det finns även kommunala parkeringsplatser i närheten av hotellet.

  I vår trevliga lobbybar erbjuder vi enklare maträtter med bland annat hemlagad lasagne. I baren har vi fullständiga rättigheter med öl, vin och drinkar. Alla gäster bjuds på kaffe och te. Hotellet har tre konferens- och möteslokaler för upp till 45 personer. Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

  First Hotel Örebro arbetar mycket med den personliga servicen och är väldigt uppskattat av såväl affärsresenärer som turistande gäster som söker ett hotell med en personlig, skön och avspänd atmosfär.
tradeDoubler