Hoppa till huvudinnehållet

Wellness & gym

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Gym i Umeå och bastu på hotellet

På hotellet vet vi vikten av träning. Många av våra gäster vill gå på gym, träna och hålla sig i form även när de är på möte, konferens eller bara njuter av en weekend i Umeå.

Därför samarbetar vi med Legendary Gym som du når med direktaccess från hotellet.

På hotellet hittar du även vår wellness- och relaxavdelning med bastu, och en ”ishinksdusch” för den som vill ha en extra uppfriskande upplevelse. Wellnessavdelningen är gratis att använda för våra gäster.

Koppla av i wellnessavdelningen

Njut av lite lugn och ro i wellnessavdelningen efter en lång dag med möten, konferenser eller äventyr i Umeå med omgivningar.

Prova att duscha med ishink. Visste du att det anses vara en effektiv hydroterapibehandling? För bästa effekt använder du ishinken direkt efter bastun. Ju hetare din kropp är, desto mer hälsosam blir den kalla duschen. Denna kontrasterande hydroterapibehandling:

  • stärker ditt immunsystem
  • ökar din ämnesomsättning
  • minskar stress
  • föryngrar huden
  • förbättrar ditt allmänna välbefinnande

Obs! Rekommenderas inte för personer som lider av hjärt- och kärlsjukdomar eller har högt blodtryck. Gravida kvinnor bör vara försiktiga.

Legendary Gym. Foto.

Håll dig i form på resan

Legendary Gym 24/7 – framröstad till Sveriges Bästa Gym 2021.

Genom vårt samarbete tillsammans med Legendary Gym 24/7 tränar du som hotellgäst på ett nyrenoverat gym med access dygnet runt i samma byggnad, till ett rabatterat pris!

I gymmet finner du förutom en stor konditionsavdelning även den bästa tänkbara utrustningen med märken som bland annat Hammer Strength, Watson, Prime Fitness USA, Eleiko och många andra - en utrustning som inte kommer göra någon besviken!

Kostnaden för dig som hotellgäst är endast 80 kr/tillfälle eller 259 kr för en vecka. Köp direkt online på Legendary Gym där du får access direkt via mobilen, eller besök gymmet under deras bemannade öppettider. Ange rabattkoden som du får i hotellets reception för att erhålla rabatten.