Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Bo på First Hotel Strand

Boka boende på First Hotel Strand i Sundsvall. Hotellet har 203 rum varav 110 rum renoverades under år 2020. Flera av rummen har fin utsikt över havet och Sundsvalls bron.
Som gäst hos oss har du fri tillgång till gym och bastu.

Det är 20 år åldersgräns för att boka rum på hemsidan.

Val av rum och prisexempel

Economy, Queen säng, från 915 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Våra mysiga Economy Queen är 10 m² stora, nyrenoverade med fräsch ny design och ljust, fint badrum. Rummen är inredda med två 80 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 80 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.

Singelrum, från 890 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 13 m²
Våra Singelrum är 13 m² och har utsikt mot en lugn innergård. Rummen är inredda med en arbetsyta, fåtölj och en 140 cm bred säng från Jensen. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred säng.

Premium, King säng, från 1 215 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra helt nyrenoverade Premiumrum är 18 m² och har en fräsch ny design. Rummen är inredda med två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng, trendiga fåtöljer samt ljusa fina badrum. Rummen ligger i vår huvudbyggnad där du enkelt tar dig från vårt varmgarage direkt till din våning. I huvudbyggnaden finns vår restaurang The Steakhouse där ni även äter från vår fina fukostbuffé. Flera av rummen har utsikt över havet och Sundsvallsbron. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.

Familjerum, från 1 515 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra Familjerum är inredda med två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng. Rummet har en öppen planlösning med en bäddsoffa för 1 barn samt en fåtölj. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi. Rummet passar för 2 vuxna och 1 barn. Spjälsäng finns om ni önskar.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng och en bäddsoffa med plats för ett barn.

Superior, Queen säng, från 1 121 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra rymliga Superior Queen är 20 m². Dessa rum är inredda med en arbetsyta och en soffa eller bekväma fåtöljer. Rummen har antingen två 80 eller två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng. Flera av rummen har utsikt över havet och Sundsvallsbron. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Antingen två 80 eller två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng för 2 personer.

Sauna Suite, från 1 715 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Lyxa till det med våra 25 m² stora och rymliga nyrenoverade Saunasviter där ni som gäster får tillgång till morgonrockar vid er vistelse hos oss. Sviterna är inredda med ny fräsch design och har sittgrupp med soffa och trendig fåtölj, samt ljusa badrum med duo-badkar. Saunasviterna har även Nespresso-maskin samt två 90 cm sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng för 2 personer.

Seaview Suite med sauna, från 2 315 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Vår stora Seaviw Suite med sauna är 45 m² och har en fantastisk utsikt över havet och Sundsvallsbron. Sviten har en egen bastu med fönster och som gäst får du tillgång till morgonrock vid din vistelse hos oss. Sviten har en öppen planslösning med 2 sittgrupper. Koppla av i den sköna soffan eller sitt vid bordet i en av våra trendiga fåtöljer med en kopp kaffe från Nespresso-maskinen som finns på rummet. Sviten har två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.
Book