Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Sundsvall

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Strand i Sundsvall och välj mellan 203 bekväma rum. På First Hotel Strand vid centralstationen i Sundsvall kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen vid centralstationen skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Som gäst på First Hotel Strand har du tillgång till bastu, gym, bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Det är 20 år åldersgräns för att boka rum på hemsidan.

Val av rum och prisexempel

Economy Queen, från 840 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 13 m²
Våra Economy Queen-rum är 13 m² stora, nyrenoverade med fräsch ny design och ljusa fina badrum. I rummen hittar du en 160 cm bred Jensen-säng för 1 - 2 personer. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi. Rummet passar för 1 - 2 personer.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred Jensen-säng för 1 - 2 personer.

Standard Enkel, från 744 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Standard Enkelrum är 15 m² och har utsikt mot en lugn innergård. I rummet finns en 140 cm bred säng från Jensen och värdeskåp. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred säng.

Standard Dubbel, från 920 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra helt nyrenoverade Standard Dubbelrum är mellan 18 - 20 m² och har en fräsch ny design. I rummen hittar du en 180 cm bred Jensen-säng, fåtöljer samt ljusa fina badrum. Rummen ligger vända mot hamnen och vissa av dem erbjuder vacker havsutsikt. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi. Rummet passar för 2 personer.
Sängar och kapacitet
En 180 cm dubbelsäng. Rummet passar för 2 personer.

Standard Familj, från 1 560 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
20 - 25 m² stort familjerum med en 180 cm säng från Jensen. Rummet har en öppen planlösning med en bäddsoffa med sovplats för 1 barn. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi. Rummet passar för 2 vuxna och 1 barn. Spjälsäng finns att tillgå vid behov.
Sängar och kapacitet
En 180 cm säng från Jensen och en bäddsoffa med plats för två barn.

Superior Dubbel, från 880 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra rymliga Superiorrum är 18 - 20 m² stora och modernt inredda med bekvämlighet i fokus. Alla rum är inredda med en 160 - 180 cm stor Jensen-säng som garanterat ger dig en god natts sömn. Dessutom finns här platt-tv, kylskåp och värdeskåp i rummen. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En 160 - 180 cm stor Jensen-säng.

Juniorsvit, från 2 160 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Lyxa till det med våra 25 m² stora och rymliga nyrenoverade Juniorsviter med bastu. Sviterna är inredda med ny fräsch design och har sittgrupp med soffa samt ljusa badrum med duo-badkar. Här hittar du också en 180 cm bred Jensen-säng och har tillgång till en behaglig morgonrock. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi. Rummet passar för 2 personer.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred Jensen-säng. Rummet passar för 2 personer.

Svit, från 2 600 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Vår 45 m² stora svit erbjuder extra lyx och har härlig utsikt över hamnen. Sviten är uppdelad i två rum med en vardagsrumsdel med soffa och ett sovrum med en 180 cm bred justerbar YouBed-säng. Här finns också ett stort badrum med privat bastu. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred justerbar YouBed-säng.