Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Sundsvall

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Strand i Sundsvall och välj mellan 203 bekväma rum. På First Hotel Strand vid centralstationen i Sundsvall kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen vid centralstationen skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Som gäst på First Hotel Strand har du tillgång till bastu, gym, bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Det är 20 år åldersgräns för att boka rum på hemsidan.

Val av rum och prisexempel

Economy Queen, från 690 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 13 m²
Våra Economy Queen-rum är 13 m² stora, nyrenoverade med fräsch ny design och ljusa fina badrum. I rummen hittar du två 80 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 80 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.

Standard Enkel, från 614 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Standard Enkelrum är 15 m² och har utsikt mot en lugn innergård. I rummet finns en 140 cm bred säng från Jensen och värdeskåp. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred säng.

Standard Dubbel, från 1 034 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra helt nyrenoverade Standard Dubbelrum är mellan 18 - 20 m² och har en fräsch ny design. I rummen hittar du två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng, fåtöljer samt ljusa fina badrum. Rummen ligger vända mot hamnen och vissa av dem erbjuder vacker havsutsikt. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.

Standard Familj, från 1 410 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
20 - 25 m² stort familjerum med två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng. Rummet har en öppen planlösning med en bäddsoffa med sovplats för 1 barn. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi. Rummet passar för 2 vuxna och 1 barn. Spjälsäng finns att tillgå vid behov.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng och en bäddsoffa med plats för två barn.

Superior Dubbel, från 1 064 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra rymliga Superiorrum är 18 - 20 m² stora och modernt inredda med bekvämlighet i fokus. Alla rum är inredda med antingen två 80 cm eller två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng. Dessutom finns här platt-tv, kylskåp och värdeskåp i rummen. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Antigen två 80 cm eller två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.

Juniorsvit, från 2 503 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Lyxa till det med våra 25 m² stora och rymliga nyrenoverade Juniorsviter med bastu. Sviterna är inredda med ny fräsch design och har sittgrupp med soffa samt ljusa badrum med duo-badkar. Här hittar du också två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng och har tillgång till en behaglig morgonrock. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.

Svit, från 2 410 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Vår 45 m² stora svit erbjuder extra lyx och har härlig utsikt över hamnen. Sviten är uppdelad i två rum med en vardagsrumsdel med soffa och ett sovrum med två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng. Här finns också ett stort badrum med privat bastu. Samtliga rum är rökfria och har gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng.