Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i Sundsvall

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Strand i Sundsvall och välj mellan 203 bekväma rum. På First Hotel Strand vid centralstationen i Sundsvall kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen vid centralstationen skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Som gäst på First Hotel Strand har du tillgång till bastu, gym, bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Ekonomi Enkel, från 708 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 13 m²
Ekonomirum med en 90 cm bred säng, tv samt badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
90 cm enkelsäng.
moderate enkelrum

Standard Familjerum, från 1 254 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra 18-20 m² standard familjerum är inredda med marint tema och har en bekväm dubbelsäng, en bäddsoffa för 2 personer, ett skrivbord, platt-tv och badrum med badkar. Rummen ligger vända mot tvärgatan.
superior rum

Standard Dubbel, från 803 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra 18-20 m² standardrum är inredda med marint tema och har bekväma sängar, ett skrivbord, platt-tv och badrum med dusch. Rummen ligger vända mot hamnen och vissa av dem erbjuder vacker havsutsikt.
Sängar och kapacitet
160 cm dubbelsäng.
standard dubbelrum

Standard Twin, från 803 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra 18-20 m² standard twinrum är inredda med marint tema och har bekväma och delbara sängar, ett skrivbord, platt-tv och badrum med badkar. Rummen ligger vända mot hamnen och vissa av dem erbjuder vacker havsutsikt.
Sängar och kapacitet
2 x 90 cm sängar som går att dra isär.
standard dubbelrum

Superior Dubbel, från 853 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra rymliga 18-20 m² stora superiorrum är modernt inredda med bekvämlighet i fokus. Alla rum är inredda med 140 eller 180 cm stora Jensensängar som garanterat ger dig en god natts sömn. Dessutom finns platt-tv, kylskåp och kassaskåp i rummen.
Sängar och kapacitet
Med Jensen sängar med hel madrass. Möjlighet till 2 x-tra sängar.
superior dubbelrum

Superior Enkel, från 853 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Moderna rum som har utsikt mot innergården, säng från Jensen, minibar, värdeskåp och badrum.
Sängar och kapacitet
140 cm bred Jensen säng.

Penthouse Svit, från 1 945 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Stora Sviten med utsikt över hamnen. Uppdelad på två rum med en vardagsrumsdel med soffa samt ett sovrum med en 180 cm bred och stort badrum med egen bastu.
Sängar och kapacitet
en 180 cm bred säng. Möjlighet till 2 x-tra sängar
sviten

Juniorsvit, från 1 468 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
20-25 m² stor svit med en 180 cm Kingsize säng från Jensen. Juniorsviten är uppdelad på två rum med en sovdel och ett vardagsrum med soffa och öppen planlösning. Utsikt mot bakgata.
Sängar och kapacitet
180 cm Kingsize säng från Jensen. Möjlighet till två extra sängar.
juniorsvit

First SmartBed Enkel, från 755 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 13 m²
Våra First SmartBed Enkelrum är 10-13 m² stora och ligger tyst och skönt in mot gården. Rummen går i klassisk stil och är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en 90 cm YouBed-säng och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du även ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
En 90 cm YouBed-säng.
smartbed

First SmartBed Dubbel, från 1 064 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed Dubbelrum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
En king-size säng (180 cm).
tradeDoubler