Hoppa till huvudinnehållet

Sundsvall

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och saker att göra i Sundsvall

 • Med sitt kustläge vid Bottenviken i mellersta Sverige ligger Sundsvall perfekt till på många sätt. Härifrån är det ungefär lika långt till Umeå som till Stockholm, och härliga naturupplevelser är inom kort räckhåll. First Hotels har ett hotell i Sundsvall, First Hotel Strand.

  Från First Hotel i Sundsvall är det nära till populära sevärdheter och saker att göra. Passa på att besöka Himlabadet med äventyrsbad och egen relax, ta dig upp på Södra Stadsberget för skidåkning och för att skåda den fantastiska utsikten, eller ta en tur inom upplevelsecentret Stenstan Visitor Center. Gillar man shopping så rekommenderas förutom butikerna i centrum, ett av Norrlands största köpcentrum, Birsta City. Här finner man fler än 90 butiker på två våningsplan tillsammans med restauranger och kaféer.

Våra hotell i Sundsvall

 • lobby
  Strandgatan 10, 852 31 Sundsvall
  Boka rum
  Välkommen till First Hotel Strand i Sundsvall. Känn dig som hemma i ett av våra 203 hotellrum och sov skönt i våra Jensensängar. 110 hotellrum är nyligen renoverade och flera av rummen har utsikt över havet och Sundsvalls bron. Hotellet är perfekt för dig som reser ensam, som par, med familjen eller idrottslaget.
  Börja dagen med vår omtalade frukostbuffé innan du utforskar allt som staden har att erbjuda. Du tränar gratis på Energikällan gym som finns i hotellet och för dig som hellre önskar...