Hoppa till huvudinnehållet

Saker att göra

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Saker att göra i Stockholm

Är du klar för att uppleva Stockholm? Queen’s Hotel - First Partner Collection ligger på Drottninggatan i centrala Stockholm med närhet till sevärdheter, attraktioner, museum, restauranger, shopping, ja kort och gott en hel del för dig som turist att göra och utforska.

Nedan har vi samlat några tips på saker att göra i Stockholm som förhoppningsvis är till hjälp för dig som gäst. Har du funderingar eller behöver fler rekommendationer hjälper vi dig gärna.

Restaurangtips à la Queen's Hotel

Från avslappnade restauranger till avancerade rätter. Här kommer några förslag på restauranger att besöka i Stockholm.

Vår egen restaurang Mom’s Kitchen har ett stort utbud av både traditionella svenska och internationella rätter. Det är snabbt, enkelt, gott och prisvärt. Missa inte våra svenska köttbullar som är en favorit bland gästerna.

Läs fler tips på restauranger i Stockholm här.

Vår guide att uppleva Stockholm på en dag

Vill du ha tips på vad du kan göra i Stockholm under en dag? Följ med på vår vandring genom den svenska huvudstaden med några intressanta stopp längs vägen.

Börja med att gå ner på Drottninggatan söderut mot Gamla stan. Första stoppet är konserthallen på Hötorget. Här hittar du färsk frukt eller svenska specialiteter i Hötorgshallen eller på marknaden utanför.

Fortsätt att läsa guiden här.

Regalskeppet Vasa

Vasamuseet

Ett av Sveriges, eller till och med Sveriges mest besöka museum är Vasamuseet. Regalskeppet Vasa sjönk under sin jungfrufärd 1628 och bärgades 1961. Sedan dess har skeppet restaurerats till näst intill ursprunglig storslagenhet och består av mer än 95 % originaldelar.

Beskåda dess skönhet och lär om hur livet såg ut på båten där och då, på Vasamuseet i Stockholm.

Visit Stockholm

Vill du ha fler tips på saker att göra i Stockholm när du är här rekommenderar vi Visit Stockholms hemsida. Här hittar du aktuella konserter, tips på museum, evenemang och så klart massor av restauranger, barer och uteställen som är värda att besöka.

Vår personal hjälper självklart också till med tips och rekommendationer – vi vill att du ska ha en utmärkt vistelse och upplevelse när du besöker Stockholm.