Hoppa till huvudinnehållet

Mat & dryck

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Lunchbuffé, affärslunch & Black Rock Grill

Vår restaurang erbjuder ett brett utbud. Dagtid serverar vi lunchbuffé och affärslunch. På kvällen bjuder vi in alla att testa Black Rock Grill. Perfekt för den som gillar saftiga hamburgare och grillmat.

Varje dag fylls restaurangen med familjer, jobbkamrater, företag, stadsbor och hotellgäster.

Vi vill gärna se dig här också!

Restaurangen

Vi på hotellet är kända för vår goda och prisvärda lunchbuffé, som serveras alla dagar i veckan. Vi serverar affärslunch måndagar till fredagar och hämtlunch kan beställas till ert företag.

Kvällstid byter vi skepnad och erbjuder alla nyfikna att testa Black Rock Grill, en matupplevelse som retar fler sinnen än dina smaklökar vill vi lova. Här serveras också vår egna hamburgare och mycket annat smått och gott!

Vi arrangerar även catering för ditt företag.

Royal Bar - 101 whiskeysorter

Kom in på en whiskeyprovning, här finns en sort för alla tillfällen.

Vi har även mycket annat gott att dricka, så vill du inte ha whiskey kan du avnjuta en härlig drink eller bara njuta av en god chardonnay.

Öppet varje dag 11.00 - 24.00.

Frukost

Frukost ingår

Varje morgon dukar vi upp en härlig frukostbuffé i vår restaurang. Även du som inte bor på hotellet är välkommen att njuta av vår välfyllda frukostbuffé.

Vi har alltid ekologiska alternativ på buffén när det gäller bröd, dryck, ägg, frukostblandningar, kaffe och pålägg för att våra gäster ska kunna äta en komplett frukost med endast ekologiska varor.

Frukosten serveras:

  • Vardagar kl. 06.30 - 09.30
  • Helger kl. 08.00 - 10.30