Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Örnsköldsvik

Beställ övernattning på First Hotel Statt i Örnsköldsvik och välj mellan våra 115 bekväma rum. På First Hotel Statt vid småbåtshamnen i Örnsköldsvik kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Örnsköldsvik ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar, fri WiFi och badrum med dusch eller badkar. Som gäst på First Hotel Statt har du tillgång till relaxavdelning med bastu. Frukost ingår i priset.

Miljövänlig städpolicy
För att värna om miljön har vi slutat med "stayover"-städning. Bor du under en längre period och önskar du städning under din vistelse, vänligen meddela oss kvällen innan.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 884 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Standard Enkelrum är mysiga och luftiga med sina 10-20 m². Några av rummen har charmiga takfönster vilket ger en extra trivsam dimension i rummet. Rummen är utrustade med en 90-120 cm bred säng, TV, hårtork samt har badrum med dusch. Fri WiFi och en härlig frukostbuffé ingår i priset. Rummet passar för dig som reser ensam.
Sängar och kapacitet
En 95-120 cm bred säng

Standard Dubbel, från 1 025 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-22kvm
Dessa charmiga rum på 15-22 kvm har en skön säng som antingen är 160 eller 180 cm bred för en riktigt god natts sömn. Rummen är unikt inredda, men är alla utrustade med skrivbord och stol för dig som behöver arbetsyta, två fåtöljer med ett mindre bord, hårfön och TV. Rymligt badrum med dusch och toalett. De flesta av dessa rum ligger i den unika stadshotelldelen, och de andra ligger i den nyare delen av hotellet. Fri WiFi och en härlig frukostbuffé ingår i priset. Rummet passar för två personer som sover i samma säng.
Sängar och kapacitet
Två st 90 cm enkelsängar.

Standard Twin, från 1 055 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra rymliga Standard Twin-rum är luftiga och klassiskt inredda. Här finns två sköna 90 cm sängar som står isär, men som även går att sätta ihop om man önskar det. Denna rumstyp passar för två personer. Rummen är 15 m², har två fåtöljer med ett litet bord, en arbetsyta med skrivbord och stol, TV, hårtork och i hallen finns en garderob. Fri WiFi och en härlig frukostbuffé ingår i priset.
Sängar och kapacitet
Två st 90 cm enkelsängar

Standard Familj, från 1 340 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra klassiskt inredda Standard Familjerum är med sina 15 kvadratmeter, stora och luftiga och passar perfekt till familjer med barn på besök i Örnsköldsvik. Här finns två sköna 90 cm sängar som är delbara, men som även går att sätta ihop om man önskar det. Här finns också plats för en extrasäng vid behov. Rummet har en sittgrupp med ett litet bord, en arbetsyta med skrivbord och stol, TV och hårtork. Fri WiFi och en härlig frukostbuffé ingår i priset. Rummet passar för två vuxna med maximalt två barn, där ett av barnen sover i de vuxnas säng och ett av barnen sover i extrasängen.
Sängar och kapacitet
2 x 90 cm breda sängar. En extra säng kan ordnas vid behov.

Superior Twin med havsutsikt, från 1 265 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Dessa mysiga rum är 20-25 m² och ligger i den unika stadshotelldelen av hotellet med utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Rummen har antingen 2 x 95 eller 2 x 120 cm breda sängar, som kan sättas ihop om man önskar. Här finns även en sittgrupp med bord, en arbetsyta med skrivbord och stol, TV samt badrum med dusch. I rummen finns också bekvämligheter som strykjärn, strykbräda, vattenkokare och hårfön. Fri WiFi och frukostbuffé ingår i priset.
Sängar och kapacitet
Antingen 2 x 95 eller 2 x 120 cm breda sängar

Superior Dubbel med havsutsikt, från 1 235 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Dessa mysiga rum är 20-25 m² och ligger i den unika stadshotelldelen av hotellet med utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Rummen har en 160 eller 180 cm bred dubbelsäng, en sittgrupp med bord, en arbetsyta med skrivbord och stol, TV samt badrum med dusch. Här finns även bekvämligheter som strykjärn, strykbräda, vattenkokare och hårfön. Fri WiFi och frukostbuffé ingår i priset.
Sängar och kapacitet
En 160 eller 180 cm bred säng

Superior Familj med havsutsikt, från 1 487 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Ta med familjen och bo i ett av våra rymliga och charmiga familjerum i den unika stadshotelldelen med utsikt över Örnsköldsviksfjärden. På rummen finns det två separata 120 cm breda sängar samt en 140 cm bred bäddsoffa med plats för upp till två barn. Här finns också arbetsyta med skrivbord och stol, TV, samt bekvämligheter som strykjärn, strykbräda, hårfön och vattenkokare. Badrum med dusch. Fri WiFi och frukostbuffé ingår i priset.
Sängar och kapacitet
Två 120 cm sängar samt en 140 cm bred bäddsoffa

Deluxe Dubbel med jacuzzi, från 1 853 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 40 m²
Våra rymliga Deluxe Dubbelrum med jacuzzi är belägna på hotellets översta våning med utsikt över Örnsköldsvik. Här sover du gott i en skön 180 cm bred säng och kan slå dig ner i sällskapsdelen som innehåller TV och antingen en soffgrupp eller bord och stolar. Badrummet har en stor dusch och jacuzzi. Här finns även bekvämligheter som strykjärn och strykbräda, badrockar, tofflor, hårfön, extra badprodukter och en kaffekapselmaskin för din bekvämlighet.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred säng

Deluxe Familjesviter med bastu, från 2 100 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 40 m²
Våra underbara Deluxe Familjesviter är stora, luftiga och smakfullt inredda. Rummen är uppdelade i en sällskapsdel och en sovrumsdel. I sovrummet finns en skön och rymlig 180 cm bred säng. I sällskapsdelen finner ni en 140 cm bred bäddsoffa med plats för upp till två barn, TV, samt en arbetsyta med skrivbord och stol. Badrummet är utrustat med en privat bastu och dusch. Det finns även en separat toalett i rummet. Bekvämligheter som badrockar, tofflor, extra badprodukter, hårfön och en kaffekapselmaskin finns tillgängligt för att sätta extra piff på vistelsen.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred säng samt en 140 cm bred bäddsoffa

Executive Familj för 4 med havsutsikt, från 1 700 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25
Ta med familjen och bo i ett av våra moderna, rymliga och charmiga familjerum i den unika stadshotelldelen med utsikt över Örnsköldsviksfjärden. På rummet finns det en 180 cm bred säng samt en bäddsoffa som kan bäddas ut till 140 cm med plats för upp till två barn. Här finns också en sittgrupp samt en arbetsyta med skrivbord och stol, TV, samt bekvämligheter som strykjärn, strykbräda, hårfön och vattenkokare samt badrock och tofflor till de vuxna. Frukostbuffé och WiFi ingår i priset.
Sängar och kapacitet
En 180 cm säng samt en 140 cm bred bäddsoffa.
Book
executive familjerumexecutive familjerumbadrumbadrum