Hoppa till huvudinnehållet

Gym & bastu

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Gym och bastu på hotellet i Örnsköldsvik

Ta med träningskläderna när du besöker oss. På hotellet har vi ett mindre träningsrum med ett begränsat antal vikter, kettlebells och en motionscykel. För dig som vill träna på ett fullskaligt gym så samarbetar vi med Nordic Wellness City i Örnsköldsvik.

Vid träningsrummet på hotellet har vi även vår relaxavdelning med bastu. Både träningsrummet, relaxavdelningen och bastun är gratis att använda för våra gäster.

rekreationsområde

Träningsrum & bastu på hotellet

På hotellet har vi ett mindre träningsrum som är gratis att använda för våra övernattande gäster. Här hittar du en motionscykel, några fria vikter, kettlebells och en balansplatta – funktionellt och enkelt för dig som klarar dig med lite utrustning, eller bara vill ta ett snabbt träningspass.

Vid träningsrummet ligger vår relaxavdelning med bastu som också är gratis att använda. Säg till i receptionen om du vill basta så sätt vi igång den åt dig.

Nordic Wellness Örnsköldsvik

Vi samarbetar med Nordic Wellness Örnsköldsvik City som ligger ca 300 meter från hotellet. Perfekt för dig som önskar att träna på ett fullt utrustat och fräscht gym under din vistelse här.

First Member Platinum och Black tränar gratis på Nordic Wellness. Träningskort finns att hämta i hotellreceptionen mot uppvisande av First Member medlemskap. Övriga gäster får rabatterat pris och betalar i hotellreceptionen.