Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Olofström

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Olofström och välj mellan 58 luftiga, ljusa och eleganta rum. På First Hotel Olofström i centrum kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrum skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna och behagliga sängar samt fri WiFi. Som gäst på First Hotel Olofström har du tillgång till bar och restaurang. På sommaren öppnar vi även upp vår terrass med utegrill. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Moderate Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 8 m²
Från 8 m² stort rum med en 80 cm bred säng och arbetsbord. Utsikt över Aniaraparken. Strykjärn och hårfön finns att låna vid behov.

Standard Enkel, från 1 215 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Från 15 m². 120 cm bred säng. Strykjärn och hårfön finns att låna vid behov.

Standard Dubbel, från 1 215 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Från 15 m². 2x 80 cm breda sängar. Strykjärn och hårfön finns att låna vid behov.

Superior Enkel, från 1 485 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Från 15 m². 140 cm bred säng. Utsikt mot Aniara parken. Styrkjärn och hårfön finns att låna vid behov.

Superior Dubbel, från 1 485 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Från 15 m². 2x 80 cm breda sängar. Möjlighet att laga te och kaffe. Utsikt mot Aniaraparken. Strykjärn och hårfön finns att låna vid behov. Det går även att placera en extrasäng i rummet.

Deluxe Dubbel, från 1 755 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Stora härliga rum från 20 m². 160 cm Queensize säng och soffa. Möjlighet finns för att placera två extrasängar i rummet. Strykjärn och hårfön finns att låna vid behov.

Juniorsvit, från 2 025 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
35 m² stor och fin svit med en 180 cm bred dubbelsäng, soffgrupp med platt-TV och bäddsoffa. Perfekt för resenärer som vill ha lite extra utrymme och lyx under hotellvistelsen.

First SmartBed Dubbel

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.