Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i Norrköping

Beställ övernattning på First Hotel Central i Norrköping och välj mellan 77 moderna och helt nya rum. På First Hotel Central kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum, familjerum och rum anpassat för rullstolsbundna. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrum skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Badrummen är helkaklade och har dusch. Som gäst på First Hotel Central har du tillgång till bar, restaurang och soldäck med jacuzzi på taket. Frukost ingår i priset.

I våra rum ingår även gratis bokning av vår relaxavdelning.

Relaxen och bastu är öppen måndag - lördag mellan 16.00- 21.00 och bokas i receptionen på plats på hotellet.

Val av rum och prisexempel

Deluxe Family Studios, från 2 400 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 27 m²
Våra Deluxe Family Studios är 27 m² stora och har i utgångspunkt en 180 cm bred dubbelsäng. Här finns även möjlighet för ytterligare två bäddar. Rummen har pentry med mikrovågsugn och kylskåp, 42 tum Smart-TV, fri WiFi, fåtölj, hårfön, morgonrock, tofflor och badrum med dusch.. Perfekt för familjer eller vänner som vill dela ett stort och bekvämt rum. När du bokar våra rum ingår även gratis tillträde av vår relaxavdelning.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
deluxe familjrum

Moderate Twin utan fönster, från 912 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15m²
Våra Moderate Twinrum är 9,5 m² stora. Rummen har inga fönster men upplevs som luftiga och rymliga. Här finns två nedfällbara 90 cm sängar, fri WiFi och badrum med dusch.
rum

Standard Dubbel, från 1 090 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20m²
Våra Standard Dubbelrum är mellan 15 – 20 m² stora. Här finns en 180 cm dubbelsäng, med möjlighet att sätta in en extra säng á 200 kr, fri WiFi och badrum med dusch.
standard dubbelrum

Standard Familjerum, från 1 814 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 23m²
Våra Standard Familjerum är perfekt för familjer eller vänner som vill dela ett stort och bekvämt rum. Rummen är 23 m² stora och har i utgångspunkt en 160 cm bred dubbelsäng. Det finns även två 90 cm breda sängskåp, samt möjlighet att sätta in en extra säng vid behov. Pris per extra sängplats är à 200 kr. I rummet finns även smart TV, fri WiFi, kylskåp och badrum med dusch.
standard familierum

Superior Dubbel, från 1 147 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20m²
Våra Superior Dubbelrum är 20 m² stora. Här finns en 180 cm bred dubbelsäng, med möjlighet att sätta in en extra säng, á 200kr , smart TV, fri WiFi, fåtölj, hårfön och badrum med dusch.

Deluxe Dubbel, från 1 286 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20m²
Våra Deluxe Dubbelrum är 20 m² stora. Här finns en 180 cm bred dubbelsäng med möjlighet att sätta in en extra säng, á 200 kr, smart TV, fri WiFi, fåtölj, hårfön, morgonrock, tofflor och badrum med dusch.
deluxe dubbelrum

Deluxe Handikappanpassad, från 1 286 SEK

Rummet passar för:
Våra handikappvänliga och anpassade Deluxerum är något större än Deluxe Dubbel och även här med möjlighet att sätta in en extra säng, á 200kr. Utrustningen är den samma och badrummen större och utrustade med larm.
handikappvänligt deluxe rum

First SmartBed, från 1 286 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) eller en king-size säng (180 cm). Rummen passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed Room får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
tradeDoubler