Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotellrum och långtidsboende i Lund

Boka boende i Lund hos oss på First Hotel Planetstaden. Vi har 195 moderna och bekväma rum med fokus på design och kvalitet. I rummen hittar du klassiska Lamino eller Jetson fåtöljer, platt-TV med kabelkanaler samt möjligheter att stryka.

Beroende på rumstyp och kategori är vissa rum även utrustade med vattenkokare, hårtork, soffgrupp, kokvrå och balkong. I våra Studios finns även tvättmaskin och matplats. Dessa är ett bra val för dig som letar efter långtidsboende i Lund och Skåne, eller bara önskar extra gott om plats när du bor hos oss.

Val av rum och prisexempel

Classic Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 14-17 m²
Våra 14 – 17 m² stora Classic Enkel är klassiska enkelrum med en 105 cm bred säng. Här hittar du ett skrivbord, stol och en sittgrupp. Alla rum är utrustade med strykjärn och strykbräda, hårtork samt vattenkokare. Vissa av rummen har en liten kokvrå, och vissa har snedtak.
Sängar och kapacitet
Rum med en 105 cm bred enkelsäng med plats för en vuxen.
Book
Klassiskt enkelrum. Foto.Klassiskt dubbelrum. Foto.

Classic Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra 18 m² stora Classic Dubbel är klassiska dubbelrum och har antingen en 160 cm dubbelsäng eller två 90 cm twin-sängar. Här hittar du ett skrivbord, stol och en sittgrupp. Alla rum är utrustade med strykjärn och strykbräda, hårtork samt vattenkokare. Vissa av rummen har en liten kokvrå.
Sängar och kapacitet
Rum med en 160 cm dubbelsäng eller två 90 cm enkelsängar som står ihop (twin-sängar) med plats för två vuxna.
Book
Klassiskt dubbelrum. Foto.Klassiskt dubbelrum. Foto.Klassiskt dubbelrum. Foto.

Superior Enkel

Rummet passar för:
Stort Superior enkelrum på 18 – 22 m² med en 120 cm bred säng. Här hittar du ett skrivbord, stol och en sittgrupp. Alla rum är utrustade med strykjärn och strykbräda, hårtork samt vattenkokare. Vissa av rummen har en liten kokvrå.
Sängar och kapacitet
Rum med en 120 cm bred säng med plats för en vuxen.
Book
Superior Enkelrum. Foto.Superior Enkelrum. Foto.

Superior Enkel med balkong

Rummet passar för:
Storlek: 18-22 m²
Stort Superior enkelrum på 18 – 22 m² med balkong och en 120 cm bred säng. Alla rum har balkong mot gatan eller trädgården. Här hittar du ett skrivbord, stol och en sittgrupp. Alla rum är utrustade med strykjärn och strykbräda, hårtork samt vattenkokare. Vissa av rummen har en liten kokvrå.
Sängar och kapacitet
Rum med en 120 cm bred säng med plats för en vuxen.
Book
Superior Enkelrum. Foto.Enkelrum Superior. Foto.Superior Enkelrum. Foto.

Superior Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 21-27 m²
Våra 21 – 27 m² stora Superior dubbelrum har antingen en 160 eller 180 cm bred dubbelsäng. Här hittar du ett skrivbord, stol och en sittgrupp. Alla rum är utrustade med strykjärn och strykbräda, hårtork samt vattenkokare. Vissa av rummen har en liten kokvrå.
Sängar och kapacitet
Rum med en 160 eller 180 cm bred dubbelsäng med plats för två vuxna.
Book
Trevligt Superior dubbelrum. Foto.Trevligt Superior dubbelrum. Foto.Trevligt Superior dubbelrum. Foto.

Superior Dubbel med balkong

Rummet passar för:
Storlek: 21-27 m²
Våra 21 – 27 m² stora Superior dubbelrum med balkong har en 160 cm dubbelsäng. Här hittar du ett skrivbord, stol och en sittgrupp. Alla rum är utrustade med strykjärn och strykbräda, hårtork samt vattenkokare. Vissa av rummen har en liten kokvrå.
Sängar och kapacitet
Rum med en 160 cm dubbelsäng med plats för två vuxna.
Book
Superior dubbelrum med balkong. Foto.Superior dubbelrum med balkong. Foto.

Executive Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 25-30 m²
Stort och lyxigt Executive dubbelrum på 25 – 30 m². Alla rum har en 160 eller 180 cm bred dubbelsäng, sittgrupp, hårtork, strykbräda och strykjärn samt kokvrå.
Sängar och kapacitet
Rum med 160/180 cm bred dubbelsäng för två personer.
Book
Executive Dubbelrum med bastu. Foto.Executive Dubbelrum. Foto.Dubbelrum Executive. Foto.

Executive Dubbel med bastu

Rummet passar för:
Storlek: 25-30 m²
Stort och lyxigt Executive dubbelrum på 25 – 30 m² med bastu. Alla rum har en 160 eller 180 cm bred dubbelsäng, sittgrupp, hårtork, strykbräda och strykjärn samt kokvrå.
Sängar och kapacitet
Rum med 160/180 cm bred dubbelsäng för två personer.
Book
Executive Dubbelrum med bastu. Foto.Executive Dubbelrum med bastu. Foto.Executive Dubbelrum med bastu. Foto.Executive Dubbelrum med bastu. Foto.Executive Dubbelrum med bastu. Foto.Executive Dubbelrum med bastu. Foto.

1-rums Studio med balkong

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Våra 45 m² stora och rymliga 1-rums Studios med balkong passar perfekt för dig som planerar att bo i Lund under en längre period, eller för dig som önskar ett stort och bekvämt boende. Här finner du en 160 cm skön dubbelsäng, soffgrupp och matplats. Boendet är också utrustat med ett stort badrum med tvättmaskin, samt hårtork, strykjärn, strykbräda och kokvrå.
Sängar och kapacitet
1-rums Studio med en 160 cm bred dubbelsäng för två personer. Det finns också möjlighet för ett barn i extrasäng.
Book
Studio med 1 sovrum och balkong. Foto.Familjestudio med balkong. Foto.Studio med 1 sovrum och balkong. Foto.Studio med 1 sovrum och balkong. Foto.Studio med 1 sovrum och balkong. Foto.

Familjestudio med balkong

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Våra 45 m² stora och rymliga Familjestudios med balkong passar perfekt för er som planerar att bo i Lund under en längre period, eller önskar ett stort och bekvämt boende för familjen. Här finns ett sovrum en 160 cm skön dubbelsäng, ett extra rum med två 90 cm breda sängar och TV, soffgrupp och matplats. Boendet är också utrustat med ett stort badrum med tvättmaskin, samt hårtork, strykjärn, strykbräda och kokvrå.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred dubbelsäng för två personer samt två 90 cm breda sängar för två personer. Det är möjligt att boka två vuxna och tre barn förbehållet att man delar rummets fyra sängar. Extra säng är ej tillgängligt.
Book
Familjestudio med balkong. Foto.Familjestudio med balkong. Foto.Studio med 1 sovrum och balkong. Foto.Studio med 1 sovrum och balkong. Foto.Studio med 1 sovrum och balkong. Foto.