Hoppa till huvudinnehållet

Vintermagi i Höga Kusten

Vintermagi i Höga Kusten

I Höga Kusten finns det massor av vinteraktiviteter för hela familjen. Bo på First Hotel Kramm och upplev naturen längs skidspåren, nedöver i pisten, vid lägerelden, på hästryggen, med fiskespöet eller i vandringleden. Boka fler nätter och få mer rabatt.

Standard Dubbelrum. Bild.

Vintern må vara kall, men det är en glimmande och vacker årstid med krispiga mornar och stjärnklara kvällar. Dom mörka kvällarna och långa nätterna ger dig möjlighet att gå ner i varv och ta dig tid för vila medan de få soltimmarna ger dig energin att uppleva vinterlandskapets unika natur.

Hos oss finns aktiviteter för dig som vill uppleva storslagen natur, oavsett om du gillar att hålla farten uppe i pisten eller slappna av vid lägerelden.

I Höga kusten finns det mängder av vinteraktiviteter för hela familjen – flertal skidspår både på längden och i backen, vinterfiske, vandringsleder som sträcker sig över hela världsarvsområdet, långfärdsskridskor på istäckt vatten vid sjöar och hav eller varför inte testa på en ridtur i snön eller att gå med snöskor.

Det är det enkla med att ta sig ut i naturen som är det roliga.

Bokning och boendeperiod

Paketet gäller mellan 1/11 - 28/2.

Kom och upplev First Hotel Kramm och Höga Kusten i vinter! Ju fler nätter du bokar, desto högre rabatt får du:

  • 1 natt 5 %
  • 2 nätter 10 %
  • 3 nätter 20 %

BOOK HERE

Få upp till 20 % rabatt!