Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Kort- och långtidsboende i Visby

Vi erbjuder boende för både längre och kortare hotellövernattningar i Visby. Vi har lägenheter med kök som passar för långtidsboende för upp till sex personer, och mindre hotellrum för kortare vistelser.

Hotellet, med sin närhet till färjeterminalen är en bra utgångpunkt oavsett om du ska uppleva hela Gotland, från Stora Karlsö i söder till Fårö i norr, eller om du utforskar Visby med sin ringmur och borgruiner, eller bor hos oss i samband med Almedalsveckan och Medeltidsveckan. De flesta av våra 90 rum har både kök och balkong – flera med utsikt över havet och solnedgången.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 1 515 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 14 m²
Våra 14 m² stora Standard Enkelrum är perfekt för den moderna resenären som bor en eller två nätter. Gästerna har utsikt över gatan. Rummen är helt nya och modernt inredda med en 120 cm bred enkelsäng och gratis WiFi. En 120 cm enkelsäng. Max 1 person.

Standard Dubbel, från 1 515 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra 18 m² stora Standard Dubbelrum kan även användas som twin-rum där sängarna kan dras isär. Rummen passar perfekt för den moderna resenären eller affärsresenären som behöver lite extra utrymme. Gästerna har utsikt över gatan eller poolområdet. Rummen är helt nya och modernt inredda med antingen en 180 x 200 cm bred dubbelsäng, eller två 90 cm enkelsängar.

Standard Familj, från 1 765 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 31 m²
Våra 31 m² stora Standard Familjerum har plats för familjer på 4 personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen har uteplats på gemensam balkong och gästerna har utsikt över innergården eller poolområdet. Flera av rummen har även utsikt över havet och solnedgången. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa med 80 cm bred säng samt en våningssäng som är 80 cm bred. Max 4 personer.

Superior med kök, från 1 812 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 32 m²
Våra Superior-rum med kök har en yta på upp till 32 m² och kan användas som långtidslägenheter med plats för familjer på upp till tre personer. Rummen har egen uteplats på gemensam balkong. Gästerna har utsikt över innergården eller poolområdet. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa med 80 cm bred säng. Max 3 personer.

Superior med kök och havsutsikt, från 1 852 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 32 m²
Våra Superior-rum med kök och havsutsikt har en yta på upp till 32 m² och kan användas som långtidslägenheter med plats för familjer på upp till tre personer. Några av rummen har möjlighet att sammankopplas vilket ger plats för upp till sex personer. Rummen är utrustade med kök och egen uteplats på gemensam balkong. Gästerna har utsikt över havet och solnedgången. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa på 80 cm. Max 6 personer.

Deluxe med kök, från 1 852 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 32 m²
Våra 32 m² Deluxe-rum har plats för familjer på fyra personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen kan användas som långtidslägenheter och är utrustade med kök och egen uteplats på gemensam balkong. Gästerna har utsikt över innergården eller poolområdet. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa med 80 cm bred säng samt en 80 cm bred våningssäng. Max 4 personer.

Deluxe med kök och havsutsikt, från 1 892 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 32 m²
Våra 32 m² Deluxe-rum har plats för familjer på fyra personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen kan användas som långtidslägenheter och är utrustade med kök och egen uteplats på gemensam balkong. Gästerna har utsikt över havet och solnedgången. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa med 80 cm bred säng samt en 80 cm bred våningssäng. Max 4 personer.

Svit, från 3 115 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 63 m²
Våra 63 m² stora sviter erbjuder två separata sovrum, ett vardagsrum samt kök med bekväma sittplatser. På soliga dagar är den lilla privata balkongen den perfekta platsen för att njuta av ett glas champagne och den fantastiska havsutsikten. Sviten har dessutom en uteplats på den gemensamma balkongen med utgång från köket för att kunna sitta och se på utsikten i flera väderstreck. I sviterna erbjuder vi gratis te, kolsyrat vatten och snacks vid ankomst. Dessutom finns här en Nespresso-maskin för kaffeälskaren. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. Sviterna har ett rum med två 90 cm breda sängar, samt ett sovrum med två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa med 80 cm bred säng.

Standard Dubbel med havsutsikt, från 1 715 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra 18 m² stora Standard Dubbelrum kan även användas som twin-rum där sängarna kan dras isär. Rummen passar perfekt för den moderna resenären eller affärsresenären som behöver lite extra utrymme. Gästerna har utsikt över havet och solnedgången. Rummen är helt nya och modernt inredda med antingen en 180 cm bred dubbelsäng, eller två 90 cm enkelsängar. I rummen finns antingen en 180 x 200 cm dubbelsäng eller två 90 cm enkelsängar. Max 2 personer.

Standard Familj med havsutsikt, från 1 815 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 31 m²
Våra 31 m² stora Standard Familjerum har plats för familjer på 4 personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen har uteplats på gemensam balkong och gästerna har utsikt över havet och solnedgången. Av dessa rum har vi även sex stycken som är handikappanpassade och med möjlighet att sammankoppla för upp till sex personer. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa med 80 cm bred säng samt en våningssäng som är 80 cm bred. Sammankopplade rum har 90 cm breda sängar, en bäddsoffa med 80 cm bred säng samt en 80 cm bred våningssäng. Max 4 personer.