Hoppa till huvudinnehållet

Mer än bara mat

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Mer än bara mat

Vidunderlig utsikt, restauranger med gedigen historia och rock n´roll på menyn. Upplev mer än bara mat när du går på restaurang i Göteborg.

Om du är ute efter något mer än bara lunch eller middag rekommenderar vi att testa följande restauranger när du är i Göteborg.

Unika på sitt sätt men med samma höga standard när det gäller mat och service.

Heaven 23

I himmelen? Ja, nästan i alla fall. Heaven 23 ligger på våning 23 i Gothia Tower, granne med både Liseberg och Universeum. Här får du vidunderlig utsikt åt alla håll samtidigt som du njuter rätter från det spännande och samtida köket.

Kometen

Leif Mannerström håller nu i stora sleven. Bara det är en grund att besöka denna underhållande och unika restaurang. Kometen har en lång historia med gedigen mattradition. Här har författare, konstnärer och artister skapat atmosfären i 75 år. Gå in och lyssna på skrönorna på Vasagatan 58.

Hard Rock Café

Hårdrock och mat. Lika självklart som ett G-ackord. Denna välkända restaurangkedja gör själ för namnet. Med sitt läge på Avenyn sitter du vår och sommar på uteserveringen och kollar myllret av människor medan du äter. Annars diggar du livemusiken, nattsuddar på nattklubben eller tar en drink i sportsbaren på Hard Rock Café i Göteborg.