Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Göteborg

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel G i Göteborg och välj mellan 300 bekväma och moderna rum. På First Hotel G på Göteborgs Centralstation vid Nils Ericsonterminalen kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, sviter och vår lyxiga Junior Cristal Svit med fantastisk utsikt över Göteborg. Alla rum är rökfria och har badkar eller dusch, sköna sängar samt fri WiFi.

Val av rum och prisexempel

Economy Queen

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Upplev komfort i våra 17 m² stora Economy Queen-rum. Dessa rum är skandinavisk stil i röda möbeltoner och är i sin storlek perfekt lämpade för en person. Här finner du som gäst en 140 cm bred och bekväm säng för en skön natts sömn.
Sängar och kapacitet
Queen säng.

Standard Dubbel, från 855 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
De rymliga 24 m² stora Standard Dubbelrummen erbjuder genomtänkt interiör med fokus på diskret elegans och funktionalitet, och är utformade för komfort och bekvämlighet. Rummen har två 90 cm breda enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng, vilket ger flexibilitet att passa dina preferenser.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar.

Standard Dubbel Street View, från 1 045 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Upplev stadens livliga puls utan att lämna ditt rum i våra Standard Double Street View-rum. Rummen karaktäriseras av skandinavisk stil och fräscha designelement och erbjuder en fantastisk utsikt över Göteborg. Rummet är möblerat med en lyxig 180 cm bred dubbelsäng, perfekt för avkoppling efter en dag med möten, kulturupplevelser eller shopping.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.

Standard Familj, från 950 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Våra Standard Familjerum är lämpliga för en liten familj på tre. De rummen erbjuder två 90 cm breda enkelsängar som står ihop samt en extra säng/spjälsäng för ett barn. Här får ni en skön natts sömn med alla bekvämligheter som ni behöver.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar och en extra säng för ett barn.

Superior Familj, från 1 140 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 28 m²
Våra 27 m² stora Superior Familjerum erbjuder elegant inredning och är designade att komfortabelt rymma en familj. Här finns en 180 cm bred dubbelsäng samt en enkel bäddsoffa. Badrummen är en blandning av klassisk och modern estetik, med antingen badkar eller moderna duschar.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa för en person.

Deluxe Familj, från 1 330 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Hotellets Deluxe Familjerum är själva sinnebilden av lyx och komfort. Dessa rum har en bekväm 180 cm bred dubbelsäng samt en soffa för extra sittplatser och/eller sovplats. Som en extra touch av välbefinnande och trivsel har ni som gäster också tillgång till sköna morgonrockar och tofflor för användning under er vistelse. Badrummen är utrustade med antingen ett badkar eller en dusch.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng och en extra bäddsoffa.
Book
Deluxe double rumDeluxe double rum

Executive Familj

Rummet passar för:
Storlek: 48 m²
Våra Executive Familj är våra rymligaste rum. De består av sov- och vardagsrum. Den bekväma loungen kan stängas av från sovrummet och här finns också en separat toalett. Dessa rum har en king size-säng och två extrasängar för två barn. Det finns morgonrock och tofflor på rummet. Sviterna har utsikt över antingen hamnen eller torget.
Sängar och kapacitet
En king size-säng och två extrasängar för två barn.

Juniorsvit, från 2 850 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 50 m²
Vår vackra Juniorsvit erbjuder en boendeupplevelse utöver det vanliga med en bedårande utsikt över Göteborgs vibrerande stadsliv. Sviten är designad och utformad med omsorg för att ge komfort och bekvämlighet till dig som gäst. I sviten har du även tillgång till ett privat spa-område som inkluderar ett lyxigt bad. Perfekt för att skämma bort sig själv med lite avkoppling efter en hektisk dag med sightseeing, kulturella upplevelser eller jobb och möten.
Sängar och kapacitet
En king size-säng.
Book
SvitBadrum i svit