Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Göteborg

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel G i Göteborg och välj mellan 300 bekväma och moderna rum. På First Hotel G på Göteborgs Centralstation vid Nils Ericsonterminalen kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, sviter och vår lyxiga Brand Design Cristal Svit med regnskogsdusch och fantastisk utsikt över Göteborg. Alla rum är rökfria och har badkar eller dusch, sköna sängar samt fri WiFi.

Val av rum och prisexempel

Handikappanpassade rum

Rummet passar för:
På hotellet har vi två fullt utrustade handikappanpassade rum. Rummen är utrustade med hårfön, strykbräda, strykjärn, vattenkokare, minibar, och kassafack. För att boka våra handikappanpassade rum, ring 031-637240.
Deluxe double rum

First Lady, från 898 SEK

Rummet passar för:
Våra First Lady Rum är något utöver det vanliga och erbjuder det lilla extra för att du ska slappna av och känna dig bekväm. Njut av lyxigt utvalda skönhetsprodukter, badskum, tidningar samt kaffe & te. I rummet hittar du också en 180 cm stor dubbelsäng och härliga morgonrockar till låns under din vistelse.
Sängar och kapacitet
En 180 cm stor dubbelsäng.

First SmartBed Dubbel, från 874 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har 2 st 90 cm twinsängar och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
2 st 90 cm twin-sängar.

Brand Design Cristal Suite, från 2 180 SEK

Rummet passar för:
Vår Brand Design Cristal Suite har inretts av Brand Design Center som är kända för den höga kvaliteten på sina interiörer. Sviten har en spektakulär utsikt över Göteborg och i badrummet kan du njuta av en skön regnskogsdusch. Sviten passar bra för mindre sammankomster, intervjuer och styrelsemöten.

Svit, från 1 515 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 50 m²
Från 50 m². Våra sviter består av två rum med låsbara dörrar mellan sov- och vardagsrum. Den bekväma loungen är perfekt för affärsmöten och här finns också ett gästbadrum. Sviterna har utsikt över antingen hamnen eller torget.

Deluxe Dubbel, från 1 135 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Från 35 m². Här finner du en skön 180 cm bred dubbelsäng och en soffa. I rummet finns även morgonrock och tofflor till låns under din vistelse. Badrummen har antingen badkar eller dusch.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.

Superior Dubbel, från 945 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 28 m²
Våra moderna Superior Dubbelrum är från 28 m² stora och har en 180 cm bred dubbelsäng samt en bäddsoffa för en person. Badrummen har antigen badkar eller dusch. Morgonrock ingår.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa för en person.

Standard Street View, från 850 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Våra Standard Street View-rum med utsikt mot gatan är från 24 m² stora och har en 180 cm bred dubbelsäng. Modern och fräsch design. Rummen är ljudisolerade.
Sängar och kapacitet
En 180 cm dubbelsäng.

Standard Dubbel, från 755 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Från 24 m². Två 90 cm breda sängar. Modern och fräsch design.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar.